Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel tegnap beszéltem telefonon és megbeszéltük, hogy ma találkozunk, de mondta, hogy egyből suli után a mekibe megy az egyik haverjával (a csávó az oszttársa) és nem tudja meddig maradnak. Én meg teljesen fenn akadtam, hogy csak így elmegy suli után kettesben egy sráccal.

Aztán mondta, hogy akkor nem megy el a mekibe, mert akkor csak pár nap múlva tudnánk újra találkozni, az meg ugye sok idő. Meg hogy ne higgyem, hogy jobb azzal a csávóval mint velem és ha ennyire kiakadok akkor tényleg nem megy el. Már régebben is mondta, hogy attól a csávótól soha nem akart semmit. Szóval teljesen csak barátként kezeli, meg mondta, hogy soha nem csalna meg.

Aztán végül mondtam, hogy menjen el, mert nem akarom megmondani, hogy mit csináljon.

Végül azt beszéltük, hogy meki után találkozunk.

De azért eléggé kiborultam :S és még most is furcsán nézek az esetre.

Szerintetek nincs igazam, vagy tényleg érdekesen viselkedett és lehet, hogy van valami a dolog mögött?

2009. szept. 8. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy van mögötte dolog. Ilyenkor jobb lett volna ha te mondayz egy időpontot mikor is találkozzatok.
2009. szept. 8. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég fura, hogy inkább a sráccal talizik, mint veled és ez miatt kevesebbet tudtok együtt lenni. Én inkább a szerelmemmel akarnék lenni, mint egy sráccal, aki ráadásul az osztálytársam. Minden nap együtt vannak az iskolában, szóval ott meg tudnák beszélni, amiket meg kell. Így hogy inkább a sráccal tölti azt az időt, amit veled tölthetne, így én már elgondolkodnék, hogy komolyan kötődik e hozzád a csaj. Üljetek le 2-en és beszéljétek meg, ha azok után is úgy áll hozzá, hogy neki nem elég az iskolában töltött idő, még több kell a sráccal, akkor nincs mit gondolkodni a dolgon. Sok sikert! Réka
2009. szept. 8. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell kiakadni, idegeskedni. Az a legrosszabb, ha így viselkedsz. Második legrosszabb, ha gyenge vagy, azt hiszed, hogy az engedékenységgel jó pontot szerzel (igazából fekete pontot szerzel vele a legtöbb nőnél, most nem mélyedek bele, miért). A legjobb lett volna, ha megtiltod neki a mekis találkozást. A második legjobb, ami történt, hogy utána találkoztatok. A legrosszabb az lett volna, ha nem találkoztatok volna. Összbenyomás: valószínűleg romlik a helyzeted, de még menthetőnek tűnik.
2009. szept. 8. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem vesd föl az ötletet, hogy csináljatok egyszer vmi programot mind a hárman, ha a barátnőd tiltakozik az ötlet ellen, akkor sztem lehet, h van "valami" köztük :D
2009. szept. 8. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:

"ha a barátnőd tiltakozik az ötlet ellen, akkor sztem lehet, h van "valami" köztük :D"

Á, ez nem elég erős szűrő. Inkább a (mostani hivatalos) barátra nézve lenne megalázó.

De ha finoman jelzi, hogy nem örül neki, hogy a barátnő találkozgat ezzel a fickóval, akkor vagy a nő felajánlja, hogy leépíti ezt a kapcsolatot, vagy nem. Ha nem, akkor már elég egyértelmű a helyzet.

2009. szept. 8. 14:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!