Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen nő találhat ilyen férfit?
Ha te magad céltudatos és határozott vagy, akkor kérdéses, hogy hogyan viselnéd ha egy férfi irányítani akarna téged. Elméleti síkon az a jó ha a férfi dominál, ez így van rendjén.. De gyakorlatban minden más, össze kell dolgozni.
Ettől függetlenül biztosan meg fogod találni azt a férfit aki kiegészít! :)
Igen, ha a partnered határozott és céltudatos és kedveli az ilyen nőket.
Amúgy értem a problémát, elvben az egyik kizárja a másikat, de azért mégsem annyira. Szerintem neked pont az a gondod, amit sok férfi szeretne. Te valószínűleg egyértelműen tudod jelezni ha valaki tetszik, sőt meg is szerzed aki kell. Szerintem neked, már az elején fontos, hogy a pasi küzdjön meg érted, már az elején ő mondja meg határozottan, hogy hová mentek. Miközben meg elfogadja a munkád, a céljaid, a személyiséged. Ha ez az elején így megy szerintem nem lesz gond a többivel sem.
Szerintem azért ez nem feltétlenül kettősség egyik oldalról sem.
Nyilván a kérdező szeretné nőnek érezni magát a kapcsolatában és számára a férfinek vannak bizonyos paraméterei. Mégpedig az, hogy a férfi hordja a "nadrágot" a kapcsolatban és az "ágyban". Ettől ő még lehet egy céltudatos felső vezető például aki esetleg több férfit irányít. Építi a karrierjét és szereti a munkáját, amihez jól kell irányítania másokat és a saját életét is. Vannak céljai és ösztönei egyszerre, csak ennyit jelent.
A férfi részéről sem kettősség. Sok férfi szereti az olyan nőket akiknek vannak céljai és határozottak. Sok ilyen nő van és a legtöbb bizony elvárja a férfitől, ha kell akkor ő hordja a gatyát. Én rengeteg olyan párt-házaspárt ismerek, amelyeknek mindkét tagja sikeres, céltudatos, még is a férfi irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!