Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti ennétek a barátnőtök hasáról játékból cukorkát vagy epret? Ha nem, miért nem?
Én már ettem is :D
Barátnömmel elmentünk strandolni rajta bikini volt rajtam is valami uszonadrág.
és ott feküdtünk a parton amikro modnta hogy megkivánta a fagyit. én meg hoztam neki és az én adagomat ráöntöttem a hasára.
Felsikitot hogy mi a francot csinálok, én meg röhögtem hogy "hoppá kiboritottam"
és letelepedtem mellé/fölé, és lenyalogattam róla 4 gombócnyi fagylaltot :D ő Meg csak röhögött:)
Aztán bementünk úszni és mikor háton osztam akkor férleverték a kolompot mert azt hitték cápaveszély van -.-''
Már hogy a viharba ne... Akár cukrot, epret, vagy valami más kisebb gyümölcsöt. A fagyis sztori egész jó. :D De a tejszínhab se rossz dolog, és azt nem csak hasról lehet enni... :P
24/F
Cápaveszély :D :D :D
Kérdező!
Szerintem örülnék, de legfőképpen meglepődnék jelenlegi "aszkéta" - kapcsolatcimkém- miatt :D
De, az eperre szavazok!!!
(Valahol az elején említettem, hogy ez a retro cukor nem jön be :D )
nem volt még olyan akivel tudtam volna beszélni ilyenről :D
jó lenne ha így várna, bár én egyszer egy tükörtojást akarok enni egy nő hasáról :P:D
te vagy amúgy a képen? küldhetnél egyet golyócskák nélkül és rá ps-elem, a tükörtojást :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!