Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mik azok a dolgok, amiket a barátnőtökkel kapcsolatban undorítónak tartotok?
Nekem nincs ilyen, max olyan h kiábrándító. Pl. amit írtál, az abszolút kiábrándító, de nekem még az is ha csak a barátnőm nagyon részeg. De azért párszor belefér sztem ez is.
Ami még rendesen le tud lombozni az a szájszag. Főleg ha olyan kaját evett amit pl. utálok :/ Az se igazán jön be ha szőrös a feneke, esetleg a szája... Szerencsére ezek baromi ritkán fordulnak elő, hogy észreveszem
Olyan dolog amit kifejezetten undorítónak tartok az nincs, és sztem egy normális kapcsolatban az ember nem undorodik a párjától, csak ha már elég rossz a kapcsolat. Olyan előfordul h az ember kicsit lelombozódik, a szexuális vágy alábbhagy, de néha ez belefér. Azért jobb figyelni magunkra, a külsőnkre, még egy sok éves kapcsolatban is, mert rossz az amikor elkényelmesedik az ember és folyotn ápolatlan.
nem undorító csak zavaró a szájszag időnként (nap végén mondjuk nem tud egyből fogat mosni vagy ilyesmi)
bár nem tudom hogy lehetne tapintatosan rávezetni ha épp nincs nálam rágó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!