Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kaphatnám vissza?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm pár napja kidobott, de olyan indokkal hogy nem mentünk sehová se együtt. Lehet-e esélyem még nála ? Hogyan tudnám visszaszerezni ?
2009. szept. 7. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
papucs vagy?
2009. szept. 7. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez megint ilyen álindok. Kétlem, hogy vissza tudnád szerezni, ha már a valódi okot sem mondja el. Lépj tovább!

Sárky

2009. szept. 7. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy álindok, nekem is volt egy párom, mondhatom, sehova se mentünk, eluntam az agyam vele, mindig mondta, hogy nincs pénze (csak hétvégén találkoztunk), aztán meg mikor hétközben felhívtam,akkor vagy teaházban volt a haverokkal, vagy vacsorázni valami étteremben. KÖSSZ!!

Szóval ez eléggé összetett, ha mással sem mész sehova, akkor valószínű unalmasnak talál. Csak akkor szerezheted vissza, ha alakalmazkodsz, programokat találsz ki, amihez mondjuk még pénz sem kell. Mondjuk nem tudom nála mit jelent az hogy elmenni valahova...bulit, nyaralást külföldön vagy csak kirándulni? Ha bulit, és te nem szeretsz eljárni,vagy nem teheted meg, akkor nem neked való a lány. Ha meg tényleg az van, hogy ő beérné egy kis túrázással, vagy picknikkel a helyi ligetben éjfélkor, amihez pénz se kell, és még ezt se kapja meg, akkor azt ajánlom szedd elő a fantáziád, mert a punnyadásnál nincs is rosszabb! Pláne fiatal korban. Kérdezd meg tőle, hogy tényleg csak ez volt-e az indok, vagy valami más is. Mert ezen még javíthatsz, ha ad még egy esélyt.

2009. szept. 7. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:

a gárék nem bírják az otthonülést, csinálni kell a programot mindig, ahhoz meg sok pénz kell.

pénz, ÉS idő. ha a kettő közül valamelyik hiányzik, előbb vagy utóbb lapát lesz.

2009. szept. 7. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!