Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem tényleg fáj =/?
Miről beszélsz? Csak így üresben mért fájna? Atyám...
2009. szept. 7. 20:10
Igen, ezt minden további nélkül aláírom neked. Ha nem fáj, akkor nem is vagy igazán szerelmes. Nekem eddig volt pár meglehetősen rövid kapcsolatom, de csak most, a legújabbnál tudom, hogy tényleg szeretem. Akárhányszor rá gondolok (ami meglehetősen sokszor esik meg), mindig belesajdul a szívem.
2009. szept. 7. 20:12
Fááj??...Ezt honnan vetted? :) A szerelem egyáltalán nem fáj,sőt..nagyon is gyönyörű érzés,és boldogságot okoz,ha az valóban ez igazi szerelem és nem csak egy lityilötyi kapcsolat. Igaz,vannak példák,hogy amikor a szakításhor érnek a párok,akkor az igen elkeserítő tud lenni,és akkor jah,akkor fáj. De amíg minden rendben,addig csak jót,és szépet lehet "tőle" kapni,fájdalmat azt nem.:)
2009. szept. 7. 20:13
A szerelem soha nem fáj, csak mikor a szerelem elkezd tombolni a szívedben hogy észrevedd: nem jött még el és nem szabad mindent szerelemként kezelni azért mert vársz rá, vágysz rá.
2009. szept. 7. 20:16
Első válaszoló vagyok megint: Olvasva a legutóbbit, kissé változtatnék. Fáj is, meg nem is. Nálam az van, hogy ha nincs a közelemben, akkor fáj, de ha beszélgetek vele, vagy látom, akkor ugrálnék örömömben.
2009. szept. 7. 20:17
A szerelem valóban felemészti az embert, akár beteljesületlen, akár nem. Ezért nagyon hosszú ideig (kábé két évnél tovább) az ember szervezete nem is képes szerelemhez szükséges hormonok előállítására.
2009. szept. 7. 20:28
Jól mondja a 20:28-as válaszoló. Amiről például a második válaszoló beszél, az csak ilyen kamaszosan túlzott romantikusság, amikor szinte mindig úgy érzed, hogy szerelmes vagy valakibe. Ez nem igazi szerelem.
A 28-as válaszolónál van az igazság. Ennek tudományos alapja van. Persze boldogságot is okoz nyilván, de a boldogság bánat nélkül nem létezik, ezért is van az, hogy egy idő után ezek az érzések megszűnnek, mert megerőltető a szervezetnek.
2009. szept. 7. 20:36
Fáj...Nemtudom ki mondta,hogy az ember akkor jön rá,hogy mit is jelent neki a másik,ha már nincs mellette,de nagyon iagza volt!!
Én most ott tartok,hogy egy szinte egy éves kapcsolatban vagyok,és érzem,hogy lassan kihül a párom részéről.És ez fáj...a gondolat,hogy ezentúl mást fog ölelni,csókolni stb.És ilyenkor rámjön a sírás,nagyokat sóhajtok és belül összetörik bennem egy-egy kis darab a "tündérmeséből"...
2009. szept. 7. 21:48
Tapasztalataim szerint CSAK fájni tud másra nem jó!21/F
2009. szept. 8. 10:28
A szerelem az egy pusztító energia.
2009. dec. 22. 15:43
Kapcsolódó kérdések: