Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számítógépezés, haverok. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számítógépezés, haverok. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

A véleményetekre vagyok kíváncsi. Annyi mindent megpróbáltam már, de kevés az eredmény.

Vőlegényemmel 5 éve vagyunk együtt, szerelem volt első látásra. A tűz most sem hiányzik a kapcsolatunkból. Tavaly végzett az egyetemen, megbeszéltük, ha lesz munkája, akkor összeköltözünk. Ez tavaly októberben történt meg. Megérkezett a számítógép. A napi menetrend a következő volt: 17.00-kor munkából hazaérve szerepjáték, egyéni játék vagy filmnézés. Hétvégén másik csapattal szerepjáték, harc, háború. Elég kevés időt töltöttünk együtt. Jöttek a viták, kompromisszumok, békülések. Most egy olyan verzió él, hogy csak annyit gépezik, amennyi időt velem tölt el. Nagyon szeretjük egymást, de nehezen tolerálom az órákig tartó játékot. Azt mondják a haverjai, az a bajom, hogy nincs hobbim. Lehet, hogy nem vagyok toleráns, de amíg csak "együtt jártunk" és a gép nem volt nálam, addig semmilyen problémánk nem volt. Amikor hozzám költözött, akkor szembesültem vele, hogy ez súlyos probléma lehet a kapcsolatunkra nézve. Nem akarom eltiltani a játéktól, nem akarom, hogy válasszon, hiszen 20 éve ez töltötte ki az idejét. De valamilyen megoldás kellene, mert aggódom a kapcsolatunk miatt.

2013. febr. 17. 00:29
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
ezt el kell fogadni próbálj meg te is valami számítógépes játékot ami lefoglal , érdeklődj utána hogy miért is foglalja le az a játék amivel játszik, vagy kössetek valami jó kis megállapodást ami mindenkinek megfelel, talán még vicces is lesz :)
2013. febr. 17. 00:42
 2/3 anonim ***** válasza:
57%

Kedves első: akár van az embernek hobbija, akár nincs, napi 3 óra számítógépezés egyenest munkából hazaérve egy párkapcsolatban nem elfogadható dolog.

Egy párkapcsolatban egymásnak kell az elsőnek lennie. Senki nem szól érte, ha heti 1-2 este akár teljes mértékben is a hobbié, vagy a hétvége jelentős része, egymáshoz nőni nem kell. Viszont az, hogy a hobbi az első, és a legnagyobb időtöltés az együttélés folyamán, soha nem volt és nem is lesz normális, függetlenül a nő hobbijának lététől vagy nem lététől.

2013. febr. 17. 00:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy lusta vagyok. 5 éve váltam el , egyedül neveltem két gyereket. Kórházban dolgozom, mellette 5 évig volt másodállásásom. Talán azért nem volt eddig hobbim, mert nem volt rá időm. Éppen ezért nekem meg tele a ... azokkal a hozzászólókkal, akik a részleteket nem ismerve ítélkeznek. Persze, ez is egy vélemény...
2013. febr. 17. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!