Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Nem rég tettem fel hasonló kérdést, de nem kapom, és ez már nagyon idegesítő.
Szia! Hasonló helyzetben vagyok. Ha kell a pasi, akkor ne faggasd tovább, mert rá megy a kapcsolatotok. Lehet, hogy megszólalt benned valami, így azt se vond kétségbe, hogy még mindig van kis valami közte és a lány között. És lehet, hogy ismered is. És ezért nem akarja elmondani.
De szerintem ne faggasd tovább.
21L
Who cares?
De most komolyan, miért fontos, hogy előtted kivel feküdt le? Főleg pár évvel ezelőtt? Hagyd békén, ha egyébként jó a kapcsolat.
Miért is zavar? Engem meg a faggatózás zavar.
Igazából egy kapcsolatban aranyszabály, hogy ne faggasd az exeiről.
Mert hogy esne, ha pl. elmondaná, hogy a csaj egy bombanő volt, és sokkal jobb volt az ágyban, mint te?
Szerintem a múltról nem kell beszélni, ez mindenkinek így a legjobb.
Azért titkolja, mert semmi közöd hozzá. A múlt az múlt, nem mindenki szereti, ha faggatják.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!