Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 Éves lány és 21 éves srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 Éves lány és 21 éves srác között hosszútávon lehet kapcsolat ha a lány még több évig nem akar lefeküdni a sráccal? Hány % esély van arra, hogy a srác meg csalja a lányt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 21:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem nem életképtelen a kapcsolat, nekem 22 éves barátom van több hónapja és nagyon boldogok vagyunk :) az egyik barátnőmnek aki velem egyidős 21 éves barátja van lassan 1 éve együtt vannak és boldogok, szóval ez a fiútól is függ, hogy meddig bír várni, mert azért még vannak normális megértő fiúk is
2013. febr. 16. 23:58
 12/17 anonim ***** válasza:
és lemaradt de amúgy 15/l
2013. febr. 16. 23:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Remélem ő is fog tudni várni.
2013. febr. 17. 08:10
 14/17 anonim ***** válasza:
11-es (aki a 12-es is) véleményével egyetértek. Szerintem ha normális a srác, nem lesz baj. Ha meg nem az, úgyis kiderül és lepattintod, ennyi. Ha tetszik, akkor adj neki esélyt, de legyél őszinte. Mond meg neki, hogy te még nem biztos hogy akarod "szt". Ha ezt vállalja, akkor nincs gáz.
2013. febr. 17. 11:15
 15/17 anonim ***** válasza:

14-es vagyok, elgépeltem. Az idézőjelben az nem "szt", hanem "azt" :)

Ja, és 28/F

2013. febr. 17. 11:16
 16/17 A kérdező kommentje:
Én erről már beszéltem vele. Ő mondta, hogy vár akár éveket is. És ráadásul még örül is annak, hogy nem ilyen korban akarom el veszteni a szüzességem.
2013. febr. 17. 11:41
 17/17 roly112 válasza:
Te biztos valami bombázó lány lehetsz, hogy éveket is vár rád a pasid :)
2016. jan. 9. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!