Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább megcsalás után?
Gerinctelen ember vagy. Mi az hogy állandóan belezugsz vkibe???
El kell mondanod neki,emberség legalább egy szemernyi morzsaja maradjon benned.
Nálunk sem lett jó vége az ilyen se veled se nélküled típus kapcsolatnak.. előbb utóbb valaki megsérül és az nem te leszel mivel már megcsaltad látszik, hogy nem szereted igazán. Engedd el, megérdemel valakit akinek tényleg igazán fontos..szerintem már csak megszokás és a remények fűznek titeket össze. Abból pedig jó már nem sül ki.
Engem azért kidobott a párom, mert egy idegen srác lemásolt egy buliban. Azt látta amikor összért a szánk, azt már nem h utána ellöktem és felpofoztam. Nem én voltam a hibás de az neki mindegy elveszett a bizalma és igy nem tudja folytatni.
Az a nagyobbik baj, hogy a pia kellemes bódulatának hatására még benne is lettem volna a dologban.. :(
Sajnos nem löktem el azonnal és gondolom a pasim ezen van kibukva meg h másnap bejelölt facen és én visszaigazoltam most azon van fennakadva, h biztos alakul köztünk valami. Nem bízik bennem, elhagyott de végülis beszélünk szeretnék neki bizonyitani visszaszerezni a bizalmát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!