Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás folyamatban, Te mit tennél?
Mindenkit arra kérek, hogy értelmes válaszokat/tanácsot adjon. Ne csak a hirtelenség adjon választ a kérdésre.
Hat éve voltunk egyutt januárban a barátommal. Én 24 ő 33 éves.
Hátat fordítottam a családomnak miatta mert nem voltak hajlandók elfogadni. Igy 3/4 év együtt lét után hozzájuk.költöztem. (apjanal lakott) 3 év múlva kiborult a bili, megtaláltam az egyik főként dugó partnert kereső oldalon. Nekem sem kellett tobb, regisztraltam én is egy randevú során elhajtottam. Bár égett a pofámon a bőr ilyen szinten megalázva még nem éreztem magam, de visdzakoltoztem a szulőkhoz. Ott kb. 1 honapot voltam mire ultimatumot adva neki azt mondtam csak akkor megyek vissza ha elkoltozik az apjátol (apja sem konnyitette meg az eletunket úgy általában). Fel is koltoztunk Bp.-re.
Itt sem lett fenékig tejfel az élet,albérlet,rezsi, a szokásos. Hireles aztot vetett a nevemre mert az kellett nekünk. Bennem csak gyült a feszültség az évek folyamábn hogy ő hozzám képest milyen konnyedén képes kezelni a pénzt. A három év alatt vett két kutyát (az egyik még mindig nincs kifizrtve) kutya szőr és nyal alergiam van/asztmas vagyok...vett 30 ezerért projecktoros tv-t amibol allutolag a baratja 20ezret állt (karácsonyi ajándék) egy idoben elkrzdte mondani hogy 40 ezerert tud x-boxot (amit mar egyszer vett,de elcserelte egy motorra) mivel nemhagytam hogy megvegye és már sokadjára probaltattam megértetni vele,hogy az nem normális hogy mindig kitalál vmi plussz kiadást mikozben a seggunk kivan a nadrágbol, az ominozus beszelgetést kovető egy honap mulva mobil elofizetés telefonokkal egyutt, elso két havi szamla 30 ezer... A harmafik havi már "csak" 25 ezer volt. Én kozben minimalberert dolgozok delutanonkent de ahogy tudok megyek hazhoz apolni délelottonkent. Hétvégére marad a mosás takaritás...amibe kb az utobbi 3 honapba besegit. Leginkabb a porszivozas az o resszortja,már csak a kutyái végett is. Tehát gyulik a genny én pesszmista vagyok,nekem soha semmihez sincs kedvem, utobbi idoben már AHHOZ se, örülhet ha kéthetente egyszer rávedzem magam,mert már annyira nem erzem a szukseget, rengeteg más b.szogat idegileg.A legrosszabb dumája hogy " majd megoldja" abbol csak tartozas lesz baratnak ismeretlennek...
Szeretem,ragaszkodom hozza,de minap megtalaltam ujra a sexpartnert kereső oldalon. És most mar kepet is rakott fel a.micsodájárol es ezaz ami igazán hányingert kellt bennem! Egyszerűen ha arra gondolok hogy tényleg képes lenne egy idegent a f.szára húzni miközben velem van,undorral tölt el.És ezt ugy hogy már megkapta 3 éve az utolsó esélyét!
Sokat veszekszünk,jo bunko tudok lenni ha olyanom van,nem vqgyok.tökéletes,sőt! De a jó ku.rva anyja ba...sza már meg az ilyen embert!!!persze gyereket akart már az elejètol fogva...most ha szülés után 3 honapig a hátamra se kivánnám a sexet akkor is regisztrálna valahol ez a gyökér? Ezek után hogy erezzem Magamat biztonságban? Eszemmel màr eldontottem, elkoltozom,de mégegyszer.vissza nem.jovok. Csak a szívem az ami.sírva fakaszt ha rá gondolok. Mit tegyek? Ez már három évvel ezelott meglett beszélve, nem tesz semmit hogy esetleg megkìvànjam a dolot...ennyi pitiáner szintre képes taszíteni egy férfit a sex? Undorodom,segítsetek!
Keress lakótársakat, vagy olyan hirdetést, ahol mások keresnek lakótársat.
BP-en sok ilyen van, főleg az egyetemen közelében.
Így tudnál félrerakni is.
Egyetemen tanulok 20-25 ezertol+ rezsi felet kerik....ami azért sem lenne fer mert én reggel 8kor már nem vok otthon, este 9 elott pedig még nem....nálam a "komolyabb" fogyasztas hétvegen lenne mikor vagy takaritok vagy tv-ek.
De mint irtam sokat kérnek és kaukciot még nem is emlitettem.
Nemutolso szempont hogy ne a bejàrás vigye el azt a keveset is.tehát a kornyeken kell megoldanom....marad a kocsi.
Szüleid hova valósiak?
Miért nem mész koliba? Az ágyat meg a sütőt hazarendezed és te meg lakhatnál a koleszban. Csak ellehet intézni, nálunk mindig van pár szabad hely a koliban és azt azoknak is kiadják, aki nem lakik olyan messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!