Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás folyamatban, Te mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás folyamatban, Te mit tennél?

Figyelt kérdés

Mindenkit arra kérek, hogy értelmes válaszokat/tanácsot adjon. Ne csak a hirtelenség adjon választ a kérdésre.

Hat éve voltunk egyutt januárban a barátommal. Én 24 ő 33 éves.

Hátat fordítottam a családomnak miatta mert nem voltak hajlandók elfogadni. Igy 3/4 év együtt lét után hozzájuk.költöztem. (apjanal lakott) 3 év múlva kiborult a bili, megtaláltam az egyik főként dugó partnert kereső oldalon. Nekem sem kellett tobb, regisztraltam én is egy randevú során elhajtottam. Bár égett a pofámon a bőr ilyen szinten megalázva még nem éreztem magam, de visdzakoltoztem a szulőkhoz. Ott kb. 1 honapot voltam mire ultimatumot adva neki azt mondtam csak akkor megyek vissza ha elkoltozik az apjátol (apja sem konnyitette meg az eletunket úgy általában). Fel is koltoztunk Bp.-re.

Itt sem lett fenékig tejfel az élet,albérlet,rezsi, a szokásos. Hireles aztot vetett a nevemre mert az kellett nekünk. Bennem csak gyült a feszültség az évek folyamábn hogy ő hozzám képest milyen konnyedén képes kezelni a pénzt. A három év alatt vett két kutyát (az egyik még mindig nincs kifizrtve) kutya szőr és nyal alergiam van/asztmas vagyok...vett 30 ezerért projecktoros tv-t amibol allutolag a baratja 20ezret állt (karácsonyi ajándék) egy idoben elkrzdte mondani hogy 40 ezerert tud x-boxot (amit mar egyszer vett,de elcserelte egy motorra) mivel nemhagytam hogy megvegye és már sokadjára probaltattam megértetni vele,hogy az nem normális hogy mindig kitalál vmi plussz kiadást mikozben a seggunk kivan a nadrágbol, az ominozus beszelgetést kovető egy honap mulva mobil elofizetés telefonokkal egyutt, elso két havi szamla 30 ezer... A harmafik havi már "csak" 25 ezer volt. Én kozben minimalberert dolgozok delutanonkent de ahogy tudok megyek hazhoz apolni délelottonkent. Hétvégére marad a mosás takaritás...amibe kb az utobbi 3 honapba besegit. Leginkabb a porszivozas az o resszortja,már csak a kutyái végett is. Tehát gyulik a genny én pesszmista vagyok,nekem soha semmihez sincs kedvem, utobbi idoben már AHHOZ se, örülhet ha kéthetente egyszer rávedzem magam,mert már annyira nem erzem a szukseget, rengeteg más b.szogat idegileg.A legrosszabb dumája hogy " majd megoldja" abbol csak tartozas lesz baratnak ismeretlennek...

Szeretem,ragaszkodom hozza,de minap megtalaltam ujra a sexpartnert kereső oldalon. És most mar kepet is rakott fel a.micsodájárol es ezaz ami igazán hányingert kellt bennem! Egyszerűen ha arra gondolok hogy tényleg képes lenne egy idegent a f.szára húzni miközben velem van,undorral tölt el.És ezt ugy hogy már megkapta 3 éve az utolsó esélyét!

Sokat veszekszünk,jo bunko tudok lenni ha olyanom van,nem vqgyok.tökéletes,sőt! De a jó ku.rva anyja ba...sza már meg az ilyen embert!!!persze gyereket akart már az elejètol fogva...most ha szülés után 3 honapig a hátamra se kivánnám a sexet akkor is regisztrálna valahol ez a gyökér? Ezek után hogy erezzem Magamat biztonságban? Eszemmel màr eldontottem, elkoltozom,de mégegyszer.vissza nem.jovok. Csak a szívem az ami.sírva fakaszt ha rá gondolok. Mit tegyek? Ez már három évvel ezelott meglett beszélve, nem tesz semmit hogy esetleg megkìvànjam a dolot...ennyi pitiáner szintre képes taszíteni egy férfit a sex? Undorodom,segítsetek!

2013. febr. 12. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Arra esetleg gondoltál, hogy külföldön dolgozz pár évet?
2013. febr. 13. 08:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Folyamatosan keresek munkát de nincs jobb ahol fol is vennének.igaz h siralmas a pénz de ez azért egy biztos állás nem ugy mint egy vallalkozonal lenni.
2013. febr. 13. 12:13
 13/14 anonim ***** válasza:

A felét sem olvastam el, de már egyértelmű, hogy nincs keresnivalód egy ilyen senkiházi mellett.

Nő vagy, legyen büszkeséged! Nem ismerlek, de ha mindez ennyire felháborít, mint amennyire azt látom, akkor te jobbat érdemelsz ennél (hiszen azt nem háborítja fel ez, akinek normális)!

Nincs pesti ismerősöd/rokonod, akinél tudsz lakni, ha befizetsz a közösbe?

Oldd meg ezt a problémát, aztán hagyd ott a francba (miután egy "beszélgetés" alkalmával részletezed milyen gerinctelen felnőtt ember létére! Megérdemli, hogy leordítsd a fejét!). Szurkolok! :)

2013. febr. 13. 14:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Borzalmas amit olvastam.

Ha gondolod segitek, a felesegemmel elunk Maltan, szallodai munkakat egy het alatt szerzek neked, sok kapcsolatom van itt. Uj eletet kezdhetsz, azt a barmot meg hagyd a sajat szar...ban elveszni. Itt sok rendes ember van es konnyu az elet. Irj ha gondolod, nagyon szivesen segitek ha akarod. Kuldj egy oneletrajzot: revmax@hoteldoctor.info

2013. febr. 22. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!