Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most csak szórakozik? (LENT)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most csak szórakozik? (LENT)

Figyelt kérdés

van egy srác még nyár elején felvett msn-re tökjól elvagyunk amiket msn-en irogat azok alapján bejövök neki meg találkozni is akar velem. személyesen nem beszéltünk még de látásbol ismerjük egymást.egy hete járunk suliba de egyszesem köszönt amikor elmentem mellette! jó énse mert várom h ő köszön e vagy vmi. ma kiültünk suli udavrára és egy csaj hangosan megkérdezte az a dávid tetszik neked? hátrnézek 5 paddal arréb ült és csak nézett én meg gyosran bementemXD utánna szünetben pedig odaült a padhoz ahol mi szoktunk lenni és azota ott ül szünetekbe ahol mi vagyunk többszöris rámnéz néz de nemköszön nemcsinál semmi! ráadásul beis égtem elötte egy picit a csaj miatt mert elszolta magáz h a pali bejön nekem és őis halotta. most mért nemköszön? vagy én menjek oda hozzá holnap? mitmondjak neki? hisz csak msn en beszéltünk még

KORTIS IRJATOK

15L

2009. szept. 7. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Elég ha elöször csak köszönsz neki:D vagy vissza köszön vagy hagyd a pi*ába aztán mosolyogj rá és nézz szépen:D:D
2009. szept. 7. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet szégyenlösebb fajta, irj neki msnen, bezsélgess vele aztán néha kicsit a suliban is oda mész dumálni akkor majd ugy is kiderül..
2009. szept. 7. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ő is annyi időm mint te mert ha igen akkor szerintem nyugodtan menj oda hozzá beszélgessetek és tereld a szót erre a nem tetszik tetszik témára jah és hogy van e barátnője ha nincs akkor szerintem nyomulj rá csókold meg vagy valami ilyesmi. 15/F
2009. szept. 7. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen cipőben járok csak pont forítva meg nekem köszön a csaj:D
2009. szept. 7. 18:24
 5/8 A kérdező kommentje:
hát csaja ninsc:D:P De nemmondanám annak a szégyenlős tipusnak:D
2009. szept. 7. 18:26
 6/8 anonim válasza:
A Bibliában meglelitek a kérdést minden válaszotokra gyermekeim. Ne internetezzetek.
2009. szept. 7. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszönj rá + mosolyogj (persze ne fogkrémreklámosan), hátha legközelebb köszönni fog előre neked. Próbáld ki ezt többször, ha nem veszi a lapot akkor nagyon csicska szegény és felejtsd el. Vagy mentőötlet-> próbálj olyan buliba menni, ahol ott van. Valószínű lesz alkohol a szervezetében /vagy a tiédben is :D/ és hátha kezdeményez vmit. Úgy látom nagyon félősek vtok.
2009. szept. 7. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, bocs az előzőből lemaradt h 23L
2009. szept. 7. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!