Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó meglepetés az egy éves fordulóra?
Most leszünk a barátnőmmel 1 évesek. Én egyáltalán nem vagyok romantikus típus, ő viszont az. Mi legyen a meglepetés számára? Már van tervem: sarok kádunk van, gyertyafényes fürdést szeretnék, de nem tudom mi legyen az ajándék. Az a gáz hogy pénzem nem sok van, mivel ebben a hónapban volt Valentin nap, a szülinapja és most jön az "évforduló", szóval nem engedhetem el magam anyagilag. Előre is köszi a segítséget.
17/F
én olyan csináltam a barátomnak hogy kivágtam papírból sziveket és mindegyik hátoldalára írtam egy pár gondolatot vagy idézetet.be voltak számozva.és követnie kellett mig eljutott a konyhába.ott meg volt terítve,és be volt gyertyázva:)) tárgyi ajándéknak meg készítettem egy kirakóst amin a mi közös képünk van(és nem is volt drága)ezt neki kellett ki raknia.és be tudja rakni egy képkeretbe.
18/L
Én ilyesminek örülnék a legjobban :D Egy ilyen romantikus együtt fürdés, utána egy masszázs, aztán esetleg szex :D neekem nem is kéne tárgyi ajándék :D vagy max egy szál valami szép virág, amit szeret :)
szerintem az ilyenek sokkal jobbak mintha csak vennél neki valamit :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!