Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ostobaság lenne meglátogatni?
Figyelt kérdés
A barátom beteg lett, azt mondta, nem akarja, hogy elkapjam, ezért ne látogassam meg, viszont már elég régen láttam és meg akarom lepni. Tudom az útvonalat hozzájuk, viszont még nem voltam náluk a házban, nem találkoztam az anyjával, így nem tudom, hogy fogadna. Udvariatlanság lenne beállítani, hogy hát jó napot, a fia barátnője vagyok, és meg akarom lepni?2013. jan. 26. 22:54
1/6 anonim válasza:
Miért lenne ostobaság? Szerintem nem az, menj el nyugodtan vigyél valamit neki amit szeret akár süti vagy akármit és mond el neki hogy hiányzik és h szereted :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon örülne neked. :)
Vigyél neki gyümölcsöt, ivólevet. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit szólna az anyja...
2013. jan. 26. 22:58
4/6 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok szerintem semmit sem szólna...lehet örülne ha csak nem bunkó.
5/6 anonim válasza:
Az anyja biztosan jó szemmel nézné, hogy a fia barátnője törődik a fiával. Mindenképp látogasd meg! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Nincs olyan nagyon jó kapcsolat köztük... szóval megvannak egymás mellett, de nem különösebben kedvelik egymást.
2013. jan. 26. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!