Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz valami komolyabb? Én lennék az első fiú nála?
Van egy benzinkutas srác, nagyon jól néz ki, meg már legelső alkalommal is olyan furán kedves volt, már régóta az a benyomásom, h bejövünk egymásnak. Aztán most Valentinre én vettem neki a kedvenc focicsapata kulcstartóját, a hátára a keresztnevét gravírozva, és ő is elég személyes ajándékot vett nekem, de pedig semmit nem beszéltünk meg előre, csak úgy jött az egész.
Felhívott telefonon, hogy megyek-e tankolni akkor is (mindig oda járok), gondolom biztos akart lenni benne, hogy összefutunk. Már korábban is nagyon bizalmas kapcsolat alakult ki, csak mivel mondta, hogy elvált (de már régebben), ezért nem tudtam mire gondoljak, de azt is hozzá tette, hogy nem kell neki nő többet soha, szóval elég egyértelmű volt. Most meg meghívott vacsorázni is. Ő 23, én 21. Szerintetek lesz ebből komolyabb?
Ugye tuti biztos h meleg és nem csak én képzelem bele? Így konkrétan ez nem került szóba köztünk, na de elég egyértelmű megjegyzéseket tesz és mindig megérint meg ölelget a vállamnál, mintha régi jó barátok lennénk. Az az igazság, nagyon tetszik a srác, és jóba lettünk így a több hónap alatt, de ha tényleg akar vmit, akkor eddig miért nem lépett határozottabban?
Benzinkutas. Kedvesnek kell lennie minden kuncsafttal. Az ajándékot nem neked vette, csak neki is kellett adnia valamit, és mázlija volt, hogy személyesnek találtad:D
Nem meleg, de nem szerelmes beléd.
na de már ez előtt is mindig személyesebb dolgokról beszélgettünk, meg sokszor mondta h mennyire várt már, na meg legutóbb már arról beszélt, hogy menjünk el valahova együtt este szórakozni.
hát szal nem hiszem h ez csak a sima kedvesség lenne az ügyfél felé? amúgy se túl jellemző sztem rájuk, meg azért az más. na mindegy, hát kiderül, ma is találkozok vele.
Na meg akkor miért mondta h ő aztán soha többet nem akar se megházasodni se nőt az életében? ez nem elég célzás szerintetek arra, hogy akkor fiút akar? hát nehéz ügy, a barátom meg most tisztára féltékeny, és nem akarja, hogy arra a kútra járjak, bár abban benne van, hogy elmenjünk 3-an este szórakozni. Huu ez izgalmas, tisztára mint egy film komolyan, nem hinném el, ha nem velem történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!