Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! 25 felett és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! 25 felett és 30-as korosztály! Ti mikor csókoltátok meg utoljára a barátnőtöket/feleségeteket?

Figyelt kérdés

Nem szájra-puszira gondolok, hanem igazi csókra! Milyen gyakran csókolóztok a Kedvesetekkel? Tényleg nyűg a csók és csak a nők szeretnek csókolózni?

(Kérem ne a tinik válaszoljanak!)

Köszönöm!

31/N

2013. febr. 15. 20:33
1 2
 11/16 Diavolino44 ***** válasza:
Én 27 vagyok, sajna ez tényleg így van. Ahogy, az előző hölgyek is leírták, még tízen éves korom végén huszon éves kor elején működött, csak a csók. De mivel folyamatosan a szex részévé vált, ezért mint pavlovi-reflex összekapcsolódott a kettő. S én szeretek csókolózni, csak sajna szex lesz a vége. :)
2013. febr. 15. 22:17
 12/16 A kérdező kommentje:

Ááááá, én nem akarom ezt elfogadni!!! :S

Mármint, most komolyan ez lesz akkor most már - egyszerűen "kinőttünk belőle"? Én a csókolózásból soha nem akarok kinőni basszus...

Lehet túl naiv vagyok, de nekem ezt senki nem mondta, hogy ez lesz, hogy egy idő után, egy bizonyos kor után a csók már nem lesz szerves része a kapcsolatnak. Nem, ezt én nem fogadom el!

Utolsó hozzászólónak: szerencsés vagy... :$

2013. febr. 15. 23:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem is szerencsés vagy.

Nálunk is fura a helyzet,szex nincs nagyon, de (részben) ennek tudom (sejtem) az okait (ha megoldást nem is nagyon találok rá). De csóktól nem feltétlen mászok rá, de mégsem. És azt mondja, hogy nem megy rendelésre.

És ebben nem az van, hogy nem szeret, mert ő is sír emiatt, hogy nem érzi magát jól így. Múltkor pl elkaptam a fürdő fele menet melltartóban és nem csináltam vele semmit, csak meg akartam csókolni és megcsodálni, mert annyira tetszett. Aztán sírt egyet, mert kiborult a helyzettől.

2013. febr. 16. 11:13
 14/16 anonim válasza:

Mi a párommal nem álünk szexuális életet mert mindketten állatiasnak tartjuk. A csókolózásnak meg semmi értleme, hogy egymás szájába dugjuk a nyelvünket.

Nem akarunk rosszat okozni a másiknak. Mert szeretjük egymsát.

2013. febr. 17. 08:44
 15/16 A kérdező kommentje:

14-es hozzászólónak:

???????????????

o.O

???????????????

Na, azt hittem, engem már nem lehet semmivel meglepni. De ez a hozzászólás, ez odab@szott rendesen! :D

Mindensetre ez is egy elétforma, sok boldogságot Nektek!

2013. febr. 17. 19:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy te a pároddal nem élsz nemi életet,de a párod lehet,hogy mással igen.
2013. febr. 17. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!