Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkre ment a házasságom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre ment a házasságom. Elmúlt a szerelem, egyre inkább baráti a kapcsolatunk. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok 2 éve házasodtunk. 5 éve vagyunk együtt. Nem a válást tartom a legjobb megoldásnak. Vele szeretném leélni az életem, csak nem tudom hogy mit kéne tennem.
2013. febr. 15. 15:46
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sajnos a mai világban elterjedt, hogy az emberek az igazit keresik, és ha a szerelem elmúlik akkor azt gondolják ő biztos nem a nagy Ő. Ez nem igy működik. A szerelem után a szeretet jön. Aki annyira önző, hogy tönkre tegye a jó házasságát a régi szenvedély miatt, annak valószinüleg nem a család a fontos, hanem az hogy neki jó legyen. A házasságon belül is vannak hullámvölgyek. Lehet később visszajön a szenvedély. Mások örülnének, ha legalább ennyire szerethetnék egymást és nem kellene felbontaniuk a házasságukat. Emlitetted, hogy vele szeretnéd leélni az életedet, ez nagyon fontos és csak ez számit. Mostantól ne a szerelem legyen az első helyen, hanem a szeretet és a család, igy nem fognak annyira hiányozni a régi érzések. Gondolj bele milyen lenne elválni tőle és akkor rájössz, hogy mennyire szereted. Sok jó tanácsot kaptál a válaszolóktól, gondolkodj el rajtuk. Szerintem jó helyen jársz (a házasságodban).
2013. ápr. 4. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!