Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek valamit titkol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valamit titkol a baratnom?

Figyelt kérdés
A baratnom veletlenul elarulta a jelszavat egy kozossegi oldalra. aztan mondta hogy ugyis mindegy, nincs titkolnivaloja, ennek ellenere meg aznap vagy masnap megvaltoztatta a jelszavat. Szerintetek titkol valamit?

2013. febr. 15. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
35%

Nem mindegy?

Az ilyen oldalak/profilok személyes dolgok.Akkor se nézzük meg ha tudjuk a jelszót

2013. febr. 15. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Egy egeszseges fejjel gondolkodo parkapcsolatban nem abbol mutatkozik meg a szeretet mennyisege,milyensege,hogy jelszokat kell megadnunk. Valtoztassa is, en is azt tennem, mert mar megjartam. Nem titkol, szimplán nem hulye
2013. febr. 15. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Én sem árulnám el a barátnőmnek a facebook, mail jelszavam, a pinkódom, a telefonzáram kódját. Nem csalom meg, mindennél jobban szeretem, de nem bírom ha valaki a magánügyeim között turkál. F/23
2013. febr. 15. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha csak simán a barátnőivel levelezik ott és olyan témákról, amiket nem szántak másnak, akkor én is így tettem volna. Mert ezáltal nem csak a saját titkai derülhetnek ki, hanem mások titkos dolgai is illetéktelen kezekbe juthatnak. Én sem szeretném, ha a postafiókom jelszavát kérdezné a férjem, bár nem titkolok előtte semmit sem, de azért a női csevegés nem feltétlenül minden esetben tartozik a férfiakra. Ha ő ott éli a "magánéletét" (mert azért van életünk a párunkon kívül is és nem feltétlenül rossz értelemben), akkor hagyd meg neki ezt a privát szférát. Egyáltalán nem jelenti azt, hogy pasikkal kavar.
2013. febr. 15. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a facebookról mindenki őt szúrja.

Már ne haragudj, de kicsit féltékenyebb vagy mint kellene. Ha kiegyensúlyozott a kapcsolat, akkor eszedbe se jut a másik ilyen dolgait kutatni.

2013. febr. 15. 13:34
 6/8 A kérdező kommentje:
a kerdes az volt hogy szerintetek titkol-e valamit, es nem az hogy ti mit adnatok meg. es nem kertem hogy adja meg,csupan egy veletlenbol kifolyolag arulta el,es nem is erdekel hogy a baratnoivel mit irkal, csak kivancsi voltam h megvaltoztatja-e. ha olyan ostobak vagytok, hogy nem ertitek meg a kerdest, sztem latogassatok meg egytol egyig valamilyen alapiskolat, ahol olvasni tanulnak.
2013. febr. 15. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
De csak meg akartad nézni hamár egyszer rájöttél hogy az a jelszó már nem érvényes.
2013. febr. 15. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Rendben van hogy ne nézzük meg egymás telefonját, úgy mond magánszféra,de én már jártam úgy hogy ezt figyelembe vettem és nem néztem bele a barátom telefonjába de amikor csengett és harmadszorra se vette fel és azt magyarázta be nekem hogy magánszámot ír ki és azért,na akkor néztem bele és lám,lám egy hölgyike száma volt.Felhívtam és kiderült a kedves volt barátom a társkeresőn,sutyiba randizgatott.Utálom ha valaki hülyének néz,ki is rúgtam. Ennyi.
2013. febr. 15. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!