Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy ilyen lánnyal?
- szereti a természetet és az állatokat
- nem iszik, nem dohányzik
- szívesebben sétál, mint beül egy étterembe
- ápolt
- családcentrikus
- nincs piercingje, tetkója
- házias, szeret sütni, főzni
- odaadó
22 éves ráadásul és ezek a jellemzői
A kérdés nem társkeresési céllal íródott, mert nem én vagyok ez a lány! Férfi vagyok, szóval ne küldjetek felkérést, csak a véleményekre vagyok kíváncsi!
Ne jelentsétek a moderátoroknak sem, mert tényleg nem társkeresés céljából írtam ki ezt a kérdést!
Igen.
a piercing és a tutkó nagyon undorító, főleg lányon. a cigizés és piálás is elég gáz dolog.
a természet szeretete egy hobbi, az oké, mindenkinek van. a sétálást pl. én is jobban szeretem. az ápoltság sem hátrány, a családcentrikusság nem divat, pedig jó dolog, mert így nem születnének olyan gyerekek, akik csonka családban vagy családon kívül kénytelenek éldegélni. a házasság, odaadás is pozitív.
szóval nem tudom, ebben mi lenne egyáltalán rossz. akinek nem kéne ilyen lány, azzal valami gond van. eltekintve persze attól, ha egy fiú nem szereti az állatokat vagy a sétálást, mert az is lehet, h vkinek nem tetszik, de nekem pl. bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!