Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért fogják fel ennyire negatívan az emberek? És mért pont olyanok akik soha nem éltek át ilyent?

Figyelt kérdés
17èves vagyok. A pàrom 39. Ès SZERETJÜK egymást. Kissebb konfliktusok vannak a távolság miatt de ennyi. Az emberek viszon azt keresik hogy nekem/neki mia haszna ebböl a kapcsolatbol. Pedig igazán semmi.
2013. febr. 15. 06:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pár év múlva úgyis “lecserél“ majd egy (akkor) fiatalabb csajra. De akkor aztán nem itt rinyálni!
2013. febr. 15. 09:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Azt én sem értem,hogy egy apád korú férfi miért egy "dedóssal" kezd,már bocsi.Ez olyan,mintha én 23 éves fejjel egy 14 évessel akarnék járni.Ez normális szerinted?
2013. febr. 15. 10:12
 13/16 A kérdező kommentje:
Ok
2013. febr. 15. 10:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Az. Mert a szerelem kortol teljesen független. A vèlemènyetek nem befolysol mert tudom hogy mit akarok csak azt nem èrtem hogy ehez kinek mi köze.... attol mèg nem vagyok kevesebb vagy rosszabb
2013. febr. 15. 10:19
 15/16 anonim ***** válasza:
És mióta vagytok együtt?
2013. febr. 15. 11:30
 16/16 A kérdező kommentje:
4 hónap.
2013. febr. 15. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!