Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért fogják fel ennyire negatívan az emberek? És mért pont olyanok akik soha nem éltek át ilyent?

Figyelt kérdés
17èves vagyok. A pàrom 39. Ès SZERETJÜK egymást. Kissebb konfliktusok vannak a távolság miatt de ennyi. Az emberek viszon azt keresik hogy nekem/neki mia haszna ebböl a kapcsolatbol. Pedig igazán semmi.
2013. febr. 15. 06:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Mert sokan nem értik meg, hogy egy közép korú férfi mit akarhat egy kiskorú lánytól...

Ui: Én sem értem.

2013. febr. 15. 06:47
 2/16 A kérdező kommentje:
Mèrt akarna is bármit? Egy kapcsolatban nem az èrdekek számítanak.
2013. febr. 15. 06:50
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Jajj de kis naiv vagy egyelek meg :))

Nem baj, majd kinövöd.

2013. febr. 15. 06:52
 4/16 anonim ***** válasza:

A feszes kis testsd a haszna:-)

Csak majd gondold végig az ővé milyen lesz 15-20 év múlva.

Ta akkor még mindíg fiatal leszel:-)

2013. febr. 15. 06:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Az apád lehetne. Lehet, hogy neked nincs hasznod belőle, hacsak nem lát el sok pénzzel. De neki növeli az önérzetét, hogy fiatal pipije van.
2013. febr. 15. 07:13
 6/16 Deviáns Zsírkréta ***** válasza:

Ha az itteni emberektől vársz megerősítést, rossz helyen kopogtatsz. :)

Ennyi idősen nem normális egy olyan idős férfivel együtt lenni...

2013. febr. 15. 07:54
 7/16 anonim ***** válasza:
6%
Nyugodtan legyetek együtt, ha nektek így jó! Az ide irkáló tehetetlen, reménytelen, lelki segítségre szoruló emberektől ne várj pozitívumot. Egyébként én is a jóval idősebb férfiakat szeretem, de semmi bajom nem származott belőle soha...
2013. febr. 15. 08:01
 8/16 Deviáns Zsírkréta ***** válasza:
89%
Utolsó, elég nagy butaságot írtál. Azért mert neked volt egy idősebb férfival dolgod még nem kéne egy tininek olyan tanácsot adni, hogy egy olyan idős férfival álljon össze aki gyakorlatilag az apja lehetne. Ugyan az én kislányom még kicsi, de ha megtudnám, hogy ilyet tesz akkora pofont adnék neki, hogy az első hóval essen vissza a földre.
2013. febr. 15. 08:12
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. febr. 15. 08:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha neked ez így jó, akkor nincs vele semmi probléma szerintem. Ha szeretitek egymást, akkor ne érdekeljen mások véleménye.
2013. febr. 15. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!