Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti cikinek tartanátok, ha a barátnőtök rendes főállás mellett 1-2 hetente eljárna takarítani egy családhoz, plusz pénzért?
Én a probléma felvetését kedves szándékkal írtam.
Azért gondolom, hogy probléma, hogy arra kényszerülsz, hogy takaríts mellék/kiegészítő állásban, nem elméletileg nem ez volna a normális, hanem az, hogy rendesen megfizetnek téged, mint pedagógust, azt az embert, aki a jövő nemzedékét tanítja... De ez Hungary.
nem büszke lennék rá
az ilyen hozzáállás amúgy is ritka
Nem! Viszont ha jól sejtem, te a barátod miatt aggódsz, vajon mit szól hozzá, hogyan mond el neki stb... Nem is annyira filózol rajta, te már mennél. Kérdezd meg, hogy zavarná -e, ha másod állást vállalnál. Ha azt mondja nem, akkor kérdezd meg, hogy akkor sem, ha takarítás lenne, teszed azt heti 1-2 alkalommal.
Mert mi 100-an írhatjuk, hogy nem, meg sőt, meg de jó. Ám te valamiért aggódsz és nekünk hiába tetszik a másodállásod ha a barátodnak gondja lenne vele. Kérdezd meg ügyesen, de szerintem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!