Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mennek bele sokan olyan párkapcsolatokba, ahol már
nagy a korkülönbség?
11/21 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ez teljesen egyénfüggő. Én már az 5 évet is soknak találom, de van aki a 10-et sem találja soknak.
24 vagyok nekem 20-tól 30-ig fér bele. Korosztálytól is függ h mennyi korkülönbség elfogadható. Meg nyilván relatív egyénfüggő is a dolog. Sok oka lehet h belemennek.
Sok működő sőt boldog kapcsolatot láttam 10 év feletti korkülönbséggel is, és láttam sok olyat ahol egykorú felek voltak mégis tönkrement. (Szinetár-Bereczki páros pl)
2013. febr. 14. 20:31
Hát, figyelj, 22 éves nőhöz egy 28 éves pasi nem hinném, hogy gáz lenne.Pedig ez 6 év. De nyilván egy 21 éves pasi ne kezdjen egy 15 évessel, az már beteges.
Én olyanokon akadok ki, mikor egy tizenéves csaj összejön egy 30-40 évessel.
Én érett voltam tizenévesen, 16 évesen már keményen dolgoztam suli mellett, magam fizettem a ruháimat, a kajámat a suliban, a bulikat meg pláne. Mégsem éreztem magam érettnek egy 30-ashoz. Akkor szerinted egy olyan tini, aki csak a sggét mereszti a gép előtt és még suliba járni is fáj neki, mennyire érett egy felnőtt férfihez? Semennyire. Egy rohadt csekket sem tudna feladni a postán, mert az decikimááár.
2013. febr. 14. 20:34
16 éves vagyok a barátom pedig 21. Szeretem és ő is szeret, nincs semmi probléma a korkülönbséggel! :)
2013. febr. 14. 20:44
Ez hülyeség, hogy 24 éves fiú 18 éves lánnyal a hű de nagy korkülönbség. Szerintem ez még a teljesen optimális kategória, a világon semmi gond nincs vele. Hogy mire jó ez? Talán szeretik egymást, és leszarják, hány éves a másik. Oké, egy 20 éves ne 40 évessel legyen, de az ilyen 18-25 még teljesen okés.
2013. febr. 14. 20:53
16/21 A kérdező kommentje:
Akkor lehet nekem sem kéne ennyire foglalkoznom vele...
Mert szeretik egymást, jól érzik magukat együtt, azért a dolgokért, amik miatt egy olyan pár van együtt, akik közt nincs nagy korkülönbség. Amúgy szerintem nem kor alapján kell eldönteni, hogy valakik összeillenek-e vagy sem, valaki lehet éretteb a koránál. Persze, azért a 20nál több elgondolkodtató, hogy valóban szerelemről van-e szó. :)
2013. febr. 14. 20:53
Hugh Hefner is most nősült meg egy huszonéves fruskával.. :) A szerelem nem korfüggő!
2013. febr. 15. 08:06
Nekem egyik lányismerősöm jött össze 17 évesen egy 45 éves férfivel. Hogy miért? Ő sem tudja. Már 5 éve együtt vannak, de már meg akar tőle szabadulni, mert így nincs jövője.
2013. márc. 27. 20:08
Nálunk 30 év van és azért jó vele mert komoly meglett érett férfi.Utálom a kis taknyos srácokat.
2013. ápr. 6. 13:09
Kapcsolódó kérdések: