Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, itt a nagy lehetős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, itt a nagy lehetőség és betojtam?

Figyelt kérdés

- szóval rengeteget rinyáltam itt, hogy nem jon egy lány sem randizni se

- ma meg rá írtam valakire kit aszt hittem ismerek valahonnan de nem o volt de azért próbáltam meg vele beszelni mert tetszett .. erre vissza irt "most udvarolni akarok ? túl sok buta kérdésem van itt a számom ( xxxxxxx ) majd hívj és találkozunk.

- nagyon szép lány alig 18 éves én meg 24f ... még nem igazan voltam randin ... nem tudom mit tegyek, felhivni sem merem... remegne meg elvékonyodna a hangom :(

2013. febr. 14. 19:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem muszáj egyből randira hívni. Beszélgessetek. Sms-ezgessetek.
2013. febr. 14. 19:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Édes f@szom! Végre találsz valakit akkor meg anyagiaskodsz!:D
2013. febr. 14. 20:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Meg skype-on is beszélgethettek...
2013. febr. 14. 20:14
 14/19 A kérdező kommentje:

nagyon hasonlít rá ez a színésznő

[link]

2013. febr. 14. 20:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Na csak azért várjál! Ne ess bele abba a hibába, hogy túlságosan beleéled magad és úgy kezeld a lányt, mint a jövendőbeli feleséged.:) Nehogy elhibázd! Ha sokáig nem voltál lánnyal, akkor azért nézz utána hogy kell sikeresen randizni és mik azok a hibák, amiket egy férfi elkövethet és lenullázhatja magát egy lány szemében. A lényeg, hogy egyenrangú partnerként kezeld (mint haver) és ne vidd túlzásba a bókokat, ne könyörögj neki, stb.
2013. febr. 14. 20:39
 16/19 A kérdező kommentje:

-a másik dolog ami zavar, hogy van barátja a facebook szerint :S aki 32 éves

-egyebként az óta mar küldtem neki egy SMS-t

2013. febr. 14. 20:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor elég problémás a csaj.:S Így már nem olyan biztos a sikered.
2013. febr. 14. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Nesze neked kisfiú! :D Túl nagy volt az arcod. :D

Fogd fel jófejséggel. Legyél érdeklődő és ne parázós. Vedd úgy hogy ő fog neked segyteni és nem ő fog vizsgáztatni. Mondd el neki is a dolgokat. Talpraesett csaj lehet. Ha rendes is akkor mákod van és nem lesz gond.

30F

2013. febr. 15. 00:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Priviben nem linkelnéd be a kiscsajt egy szemrevételezési jóslásra? :)
2013. febr. 15. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!