Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, itt a nagy lehetőség és betojtam?
Figyelt kérdés
- szóval rengeteget rinyáltam itt, hogy nem jon egy lány sem randizni se
- ma meg rá írtam valakire kit aszt hittem ismerek valahonnan de nem o volt de azért próbáltam meg vele beszelni mert tetszett .. erre vissza irt "most udvarolni akarok ? túl sok buta kérdésem van itt a számom ( xxxxxxx ) majd hívj és találkozunk.
- nagyon szép lány alig 18 éves én meg 24f ... még nem igazan voltam randin ... nem tudom mit tegyek, felhivni sem merem... remegne meg elvékonyodna a hangom :(
2013. febr. 14. 19:28
1/19 anonim 

válasza:

hívd fel, b@szod, itt az alkalom! különben egy hét múlva itt fogsz újra rinyálni. ezt te sem akarod, és minket is megspórolsz pár perc szenvedéstől. hajrá!
2/19 anonim 

válasza:

szedd össze magad és ismerkedj vele!! hívd el egy sütire vagy pizzára... akármire!! és nem kell parázni, mindenki elkezdte valamikor!!
5/19 anonim 

válasza:

Szedd össze a bátorságodat. Nehogy elszalaszd!
7/19 anonim 

válasza:

Csak egy randi, ne idegeskedd túl, különben sose lesz barátnőd. Lehet eddig is így szalasztottad el a nőket.
8/19 anonim 

válasza:

Kérem a számot meg egy képet is. A nedvedben fogok beszélni:D
9/19 anonim 

válasza:

Nekem is megadta a számát, úgyhogy ha te nem hívod el, akkor én fogom. Na ki lesz a gyorsabb?
10/19 A kérdező kommentje:
csak gondolkodom, hogy hívhatnám, mert alig 7000ft nek megfelelő összeg van a zsebemben amiből meg másra is kéne jusson az őszóndíj ig :-?
2013. febr. 14. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!