Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha a párod Valentin napon nem azt mondja a telefonba"Kicsim Boldog Valentin napot"?

Figyelt kérdés
Hanem Ő:"ilyen sz....-kat úgysem tartok,ha szeretlek akkor nem csak a mai napon hanem máskor is....

2013. febr. 14. 12:32
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
75%
éve és nem a fiatalok miatt" amikor én fiatal voltam 18 év alatti akkor azt sem tudtuk eszik e vagy isszák sőt nem is igazán volt társadalmilag jelentősége ennek az egyébként Ír eredetű szokásnak,amerikai hagyomány"lehet hiszen kemény 170 éves történelmük van ami arról szól hogy végigmészárolták az államok területét.Ezzel szemben a 1000 évünk mit sem ér:)De a válaszadónak is irjak elég nagy baj lehet a fejeddel ha egy ilyen csiribir faxság miatt egyáltalán leültél a gép elé..megosztok veled valamit aztán oda teszed ahová akarod akivel most vagy annak feltételezem előtted és utánad is lesz valakije,és ez nem opció vagy lehetőség..ha neked ennyire alacsonyak az igényeid hogy egy szóra vágy mert a szerettet nem érzed akkor ideje lenne elgondolkodnod azon hogy mit is érzel tulajdonképpen..mert ez nem más mint egy hisztis kislány felháborodása..semmi más éppen ez jutott eszedbe.
2013. febr. 14. 13:10
 32/45 anonim ***** válasza:
44%
28-as vagyok. Még egy dolog. Mikor divatba jött a Valentin-nap, mindenki ünnepelte. Aztán egy-két ember attól lett menő, hogy utálja. Mára ez lett a divat.
2013. febr. 14. 13:13
 33/45 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 65%-os

Éppen ,hogy te harapsz a témára.

Valaki leírja a véleményét ami nem egyezik a tiéddel és máris támadóan reagálsz.

Hiedeg hagy a valentin nap....rendben senki nem mondja,hogy márpedig érdekljen ;)

2013. febr. 14. 13:15
 34/45 anonim ***** válasza:

"mindenki ünnepelte"

Még jó hogy van itt valaki aki mindenkit ismer.

Én a párommal 10 éve vagyok együtt, és soha nem ünnepeltük, és én az előző kapcsolataimban sem.

33F

2013. febr. 14. 13:15
 35/45 anonim ***** válasza:
28-as vagyok. Bocsánat, maximálisan egyet kell ezzel értenem, nem ismerek mindenkit. De senki se lesz menőbb attól, hogy utálja, és attól se, ha ünnepli...
2013. febr. 14. 13:19
 36/45 anonim ***** válasza:
88%

Meg lehet kövezni,nekem az apukám pl mindig vesz vmi kis csokit valentin napon.

Tőle sem várom el (hogy is várhatnám :D ) mint ahogy a páromtól se de attól még aranyos gesztus :)

2013. febr. 14. 13:21
 37/45 anonim ***** válasza:

"Éppen ,hogy te harapsz a témára."

Mi az, hogy én harapok? Majd ha napi 15 valentín napi kérdést nyitogatunk mi is majd akkor szóvá teheted!

2013. febr. 14. 13:22
 38/45 anonim ***** válasza:
Az én barátom is ilyen. De nekem is jól esne azért egy szál rózsa... hisz mindennap nem kapok tőle virágot...sőt szinte soha,úgyhogy jól esne,ha kapnék,de kétlem hogy fogok.
2013. febr. 14. 13:22
 39/45 anonim ***** válasza:

"valentín napi"

*anti valentín napi

2013. febr. 14. 13:23
 40/45 anonim ***** válasza:
Mindenki azt ír ki amit akar és annyiszor ahányszor akarja....ha zavar nem kell válaszolni. Bonyolult nem? :)
2013. febr. 14. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!