Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hányadán állunk most? (Lent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadán állunk most? (Lent a helyzet)

Figyelt kérdés
Régen ő kellett nekem, neki én nem. Azóta fordult a helyzet. Nagyon tepert, mire én beadtam a derekam. Azóta találkozunk csókolózunk, sétálunk, ölelkezünk...de együtt nem vagyunk. Én szeretném, róla viszont nem tudni mit akar. Nagy pókerarc. Hogy lehet előhozni, egyáltalán kell erről beszélni, mert ez a bizonytalanság, hosszú távon nem túl kifizetődő!? Nem szeretném túl értékelni a helyzetet, csak szeretném megpróbálni milyenek vagyunk együtt, ha meg nem jön össze, hát ő jobbra én balra, csak ezt hogy mondjam el neki? Na ez itt a kérdés, remélem érthető.
2009. szept. 6. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát sztem simán nyugodtan leülhettek beszélni egy padra miközbe sétálgattok és felteheted neki a kérdést hogy most hogy is van ez mit szeretne meg hogyhan tovább és hogy szerinted meg kellene próbálni együtt hátha jó és ha nem működik akkor ennyi ha meg működik akkor mindenki boldog :)
2009. szept. 6. 22:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem szórakozik veled.
2009. szept. 7. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!