Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem a párom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a párom, de nem bírom ki amilyen. Tudnék így nélküle élni?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt, de az évfordulót is mindketten elfelejtettük... Nagyon szeretem, de mégsem úgy mint korábban. Lusta, nem csinál semmit, nincs gondja semmire. Én máshogy élek, nekem ez már elviselhetetlenül nagy teher. Szabadulnék legszívesebben, de vajon az érzelmeim az erősebb vagy az eszem. Tudom, h ezt én tudhatom, mit akarok, de kinél mi jött be?
2009. szept. 6. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Ülj le vele és beszéld meg szerintem.

Amúgy 1 kérdés: Iszik is?

Ha igen akkor szakíts! ÉS keress egy dolgos fiatalembert :)

2009. szept. 6. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire eleged van belőle, akkor ez valószínűleg már csak kötődés. Fölösleges az idődet pazarolni rá. Beszéld meg vele a dolgot, hogy mennyire zavar a viselkedése és ha ezután se változtat, akkor hagyd ott. Mindkettőtöknek jobb lesz, ha nem éltek tovább hazugságban. Nem lehet úgy leélni egy életet, hogy nem tudod elviselni a másikat.
2009. szept. 6. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
6év..húú az nem kevés idő. amúgy a mondás is azt mondja h semmi nem tart örökké. Az élet sem tart örökké,de ettől még élhetsz boldogan, ha vele nemtudsz boldog lenni akkor más fiuval próbáld. vagy kérj szünetet és ha egymás nélkül lesztek egy darabig felerősödhetnek az érzelmek és minden jó lesz.
2009. szept. 6. 22:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Mondom, nem az érzelmekkel van a baj.

Nem, nem iszik, egyáltalán.

És már beszéltünk erről 1000*, de semmi.

Ő is még suliba jár és azzal védekezik, 24 évesen, hogy majd dolgozik, ha végez, addig hogy? Mondjuk ahogy én is...

2009. szept. 6. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:

link alibi-diák, ha már a negyedik elvetemült értelmetlen szakot kezdi az egyetemen 30évesen, késő lesz észbe kapni.

lapát.

2009. szept. 6. 22:55
 6/9 A kérdező kommentje:

A suliban én is épp ott tartok, ahol ő. De én dolgoztam végig mellette. Ő csak néha-néha, egy ideje meg aztán semmi...

De mikor együtt laktunk engem is magával húzott majdnem a lustaságával, pl. visszamondott munkákat...

De annak az időszaknak hála Isten vége.

2009. szept. 6. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:

akkor ti most együtt éltek és csak te melozol suli mellett?

vagy külön laktok,és őt pl a szülők eltartják még mindig? vagy hogy?

2009. szept. 9. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem, ha már sokszor megbeszéltétek ezt-azt írtad alább, hogy igen- és ő nem változtatott semmin, akkor valószínűleg jobb lenne, ha szakítanál, és keresnél mást. 24 évesen fiatal vagy még ahhoz, hogy olyan mellett éljél le hosszú éveket, aki nem hozzád való, vagy aki úgy érzed, nem visz előre. És ahhoz is hogy elég fitalav vagy, hogy találj olyan párt, akivel kölcsönösen előre viszitek egymást. Hidd el, ha téged már most ennyire zavar a párod lustasága, ez a későbbiekben csak még jobban fog zavarni, és megmérgezi a kapcsolatot.
2009. szept. 9. 12:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Most külön lakunk. őt a szülei tartják el!

szerintem is egyre több lesz ez nekem

2009. szept. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!