Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne elviselhetővé tenni a fül számára a horkolást?
Hallottam már, hogy valami más rezgésszámmal "rezeg" vagy hogy is mondják. Más frekvencián? Na mindegy, nem ez a lényeg, hanem az, hogy egyszerűen képtelen vagyok elviselni más horkolását és összeszorul a gyomrom meg a testem is rendesen befeszül és tiszta idegbeteg leszek. Egyszerűen nem bírom elviselni!!!
Mit lehetne tenni? Nem ismertek valami jó "fogadjuk el a horkolás módszert"? (Persze, van az a tanács, hogy hallgassam minél többet és hozzászokok, de ez tejes mértékben ki van zárva, mert idegileg összeroppannék.)
Egy nő elmegy a farkaskutyájával az állatorvoshoz, mert a kutya éjjelente irgalmatlanul horkol.
Mondja az orvos:
- Kedves asszonyom, kössön a kutya farkára néhány babérlevelet, s nem horkol többet a kutya.
A nő bár nem hiszi, mégis kipróbálja a tanácsolt módszert, s íme, a kutya az éjszakát horkolás nélkül átaludta.
Elmeséli a barátnőjének, aki magában ezt gondolta: ha a kutyánál ez bevált, kipróbálja a férjénél.
Így is tett a következő este. Reggel a férj bemegy a fürdőszobába, bepillant a tükörbe és megijed.Azonnal felhívja a barátját:
- Te Karcsi, tegnap este kuglizni voltunk és kicsit beb**ztunk ugye ?
- Igen.
- Utána meg elmentünk a kupiba, igaz ?
- Igaz.
- Mondd, emlékszel te ott valamiféle díjkiosztásra ?
Mi szerencsére szakitottunk. Nem pont ezért, de ez is egy pozitiv hozadéka. Rettenetesen erősen horkolt én még ilyet nem hallottam pedig volt már pár pasim az ő horkolásuk mellett simán tudtam aludni de vele egyáltalán nem. 100 decibel!! A végén külön szobában aludtunk de még onnan is simán hallottam!!
Orrsüvényferdülése volt meg mindenféle ilyen hajlamositó dolog de nem volt hajlandó kivizsgáltatni, nem keresett megoldást úgyhogy ennyi..
Persze mindig mindenhol ő aludt el először, volt hogy éjszaka közepén hajnali 2-kor felpakoltam és hazaköltöztem mert nem bírtam elviselni nem bírtam aludni! Nagyon brutál volt. Ember nincs aki megmarad igy a közelébe...
Ez fura, hogy Te egyáltalán senkiét nem bírod.
Nekem a mostani párom is horkol de ő nem annyira zavaró, simán el tudok aludni mellette. Könnyen elviselem, úgyhogy nem is csinálok belőle problémát. Valamennyire biztos én is horkolok. Ha felébrednék rá és nem tudnék visszaaludni az biztos, hogy nem hagynám ennyiben. Amúgy én jobban szeretek egyedül aludni. Nem a horkolás miatt hanem úgy szoktam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!