Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van mennyasszonya mégis vonzódik hozzám, amit ki is
mutat. Ilyenkor mi van?
Van esély rá, de míg nem szakít a másik lánnyal, addig te vagy a ribanc, ha belemész a dologba. Türelem, beszéld meg vele, hogy mi legyen és addig semmit ne csináljatok a másik lány háta mögött. Legyetek tisztességesek. Ne egy ilyen dologgal induljon újra a kapcsolatotok.
2009. szept. 6. 21:57
Az eljegyzés az még nem olyan vészes, bármikor fel lehet bontani, ha házas lenne az már kicsit neccesebb.
2009. szept. 6. 21:58
3/10 A kérdező kommentje:
Van esély rá, de míg nem szakít a másik lánnyal, addig te vagy a ribanc, ha belemész a dologba. Türelem, beszéld meg vele, hogy mi legyen és addig semmit ne csináljatok a másik lány háta mögött. Legyetek tisztességesek. Ne egy ilyen dologgal induljon újra a kapcsolatotok.
Nem, nem akarok belemenni semmi komolyabbá, amíg ő nem szakít...váltig állítja, h szerelmes abba lányba..szóval csak a barátságon alapúló talik alkalmával tudom visszahódítani(ugyanis szte a talik visszahozzák a régi érzelmeit). Már voltam sajnos szerető és mituán vége lett, megfogadtam, h többé nem teszek ilyet...inkább a "tisztességes" hódítást választom...
4/10 A kérdező kommentje:
Az eljegyzés az még nem olyan vészes, bármikor fel lehet bontani, ha házas lenne az már kicsit neccesebb.
Ez ok, de váltig állítja h szerelmes a bnőjébe...de sztem ha valaki szerelmes először is nem megy el a exéhez és nem csinál+mond ilyeneket...együtt is élnek, én meg csak reménykedhetek h eljön mégegyszer h talizzunk mint barátok...
Ha ennyire bizonytalan a fiú és ilyeneket művel, akkor el kéne gondolkodnod rajta, hogy vajon ha vissza jön hozzád, nem-e csinálja majd veled egyszer ugyanezt mint azzal a lánnyal. szerintem nem kéne vele találkozgatni.
2009. szept. 6. 22:10
6/10 A kérdező kommentje:
Ha ennyire bizonytalan a fiú és ilyeneket művel, akkor el kéne gondolkodnod rajta, hogy vajon ha vissza jön hozzád, nem-e csinálja majd veled egyszer ugyanezt mint azzal a lánnyal. szerintem nem kéne vele találkozgatni.
már gondolkodtam ezen és sztem nem csinálna ilyeneket. érzem, h engem jobban szeretett mint a mostani párját. Ő nem olyan félrelépős vagy kalandkereső típus...ezért is bizonytalanodtam el, h mivan ha még engem szeret csak nem veszi észre!?
Á, ez nem így megy. Senkit se lehet eléggé megismerni soha. Olyan nincs, hogy "ő nem olyan". Ha most összejönnétek, attól még simán lehet, hogy jön majd egy másik lány akit nálad is jobban fog szeretni. Egyszer már előfordult, megeshet mégegyszer.
2009. szept. 6. 22:20
8/10 A kérdező kommentje:
sajnos igazat kell h adjak neked...úgy ismertem meg h ő nem olyan, de mindenki változhat...de akkor miért jött el ha szerelmes?? vannak előérzeteim, h még 1ütt leszünk (neki is volt a szakítás után).eddig mindig bejöttek az előérzeteim..azt is megéreztem, h eljön és h meakar csókolni (amit mondott is)...h miért akarom őt? mert szeretem...tudom, h hülyeség, de nem tehetek róla...
Szerintem csak meg akar még párszor dönteni.
2009. szept. 7. 13:46
Hát...sajnos az egyik ismerősöm épp ebben a cipőben jár.Azt hiszem,a fiúnak kell eldönteni,hogy mit is akar igazán.De hazugságban élni nem lehet!Nem derül ki mennyi ideig voltatok együtt,de azt hiszem pár hét vagy hónap alatt nem lehet senkit igazán kiismerni.S valóban,míg mindez a lány háta mögött történik/ elhívod,találkozgattok stb./,addig te vagy a hunyó.S az hogy menyasszony,feleség vagy csak barátnő,nem számít!Ugyan úgy tud fájni!Harmadiknak lenni meg elég tré dolog,szerintem.Ha meg a barátnőjét szereti,akkor hagyd békén,ha mégsem,akkor szabad a pálya.De ezt ő döntse el,minden befolyásolás nélkül.Ha téged szeret jobban,akkor lépni fog,s remélhetőleg ezt közli majd a menyasszonyával is.
2009. szept. 8. 19:29
Kapcsolódó kérdések: