Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a lányról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a lányról?

Figyelt kérdés
Mindenkivel kedves, de tényleg és nem olyan tenyérbemászósan. Egyetemre jár, intelligens, rengeteg mindenhez ért (autók, barkácsolás, sportok, harcművészet, számítógépes játékok, kézművesség, főzés). Nagyon gyermeki szíve van, mindig hord magánál szopogatós cukrot hogy ha szomorú embert lát felvidíthassa. Rollerrel szeli a várost, szereti a cuki dolgokat mint a szőrös füles sapkákat, meg a kutyusokat. Társasági lény és mindenkinek segít. Szegény elég naiv így kis okossággal elég könnyen kihasználják. Nem egy ribi stílus. A gyereklelkűségben persze benne van hogy elég nehézfejű tud néha lenni és természetesen mindig igaza van. Szerintetek? Ja és 18 éves
2013. febr. 13. 22:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
eletem noje
2013. febr. 13. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Mire vársz?
2013. febr. 13. 22:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2013. febr. 13. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elsőhöz.
2013. febr. 13. 22:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy bárcsak ismerhetnék akár csak egy ilyen lányt is...:)
2013. febr. 13. 22:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Most ezt magadról írtad?
2013. febr. 13. 22:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Láttam ma egy ilyen lányt egy nagyvárosban. Jobb napom lett azonnal. :)
2013. febr. 13. 22:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem, egy ismerősöm én fiú vagyok. Csak sok nagymenő pesti lenézi, meg hogy gyerekes, meg milyen már hogy rollerrel furikázik tök gáz, meg biztos van valami gyogyója... Közben meg egy nagyon értékes lány szerintem na meg gyönyörű is.
2013. febr. 13. 22:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Aranyos lehet.
2013. febr. 13. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz... aranyos
2013. febr. 13. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!