Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti lennétek szeretők?
Én lennék.Úgy is régen dugtam már.Meg ha a csaj félre lép akkor ott már alapban valami nem ok.Így nem érdekelne és felőlem mehetne a dugás..szóval ha dugni akarsz picim akkor várom az üzeneted:)))
28/F
Csak dugásra összejárni, meg előtte-utánna kis beszélgetés, de mást nem... szóval lennék :)
20f
Mintha megkérdeznéd, srácok, ti szeretnétek lottó ötöst.
..
Tele van olyan "párokkal" az ország, akiknél nem az a gond, hogy jól megy vagy se a szex, hanem kb. semmit nem csinálnak együtt évek óta és még utálják is egymást. Van aki presztízsből, van aki anyagi okokból nem vet véget ilyennek. Ilyen szituban nehéz ráfogni, hogy szét lesz dúlva a kapcsolat, ami nem is létezik.
Az is érdekes magyarázat volt, hogy "másé". Ha valakinek ilyen birtoklási érzete vagy mániája van, az se kapcsolat.
Ellenben biztos nem lennék titkos szeretője senkinek, mert az sem egy kapcsolat.
Az elmúlt egy hétben három pasinak tettem fel ezt a kérdést, mindhárom igent mondott. (Nincs kapcsolata egyikőnknek sem, csak szex, amúgy jó barátaim mindhárman.) Rendszeres szex, kötöttségek nélkül.
24/N
Adott esetben igen, ha "foglalt", akkor is, mert szerintem másik két ember kapcsolata nem rám tartozik. Egyébként meg amikor ilyen fordult elő, a lány nemes egyszerűséggel nem mondta el, hogy kapcsolatban van, utólag derült ki:P
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!