Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egymáséi leszünk még valaha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymáséi leszünk még valaha?

Figyelt kérdés
1 évig voltunk együtt barátnőmmel, boldogok voltunk. Ő 16 én 21 vagyok. Azért szakítot velem mert anyám majdnem hogy elüldözte az utálatával. A fő ok pedig az volt hogy rájött hogy neki még ki kell élni magát, de ennek ellenére azt mondja hogy együtt lenne velem csak most azt érzi hogy megvan kötve a keze, tehát nem tudja összehozni h ki is élje magát meg mellette komoly párkapcsolata legyen. Meg látni rajta hogy szeret még de azt mondja így jobb neki. És én nagyon szeretném hogy a jövőben még együtt legyünk mert Ő volt életem szerelme és még mindíg ezt érzem. Van még rá esély hogy egyszer még együtt leszünk??
2008. jún. 5. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az esély megvan rá, ha a lány is rájön, hogy te vagy élete szerelme. Még nagyon fiatal, nem akarja magát lekötni, sok dolgot ki akar próbálni. Lehet, hogy már nem szeret annyira, mint az elején... ebbe közrejátszhat anyud utálata is (senki sincs szivesen olyan családban, ahol nem kedveli), de lehet, hogy idővel szeretne veled újra összejönni. De az is lehet, hogy talál valakit, akit akkor jobban fog szeretni. Szerintem most te is éld az életed meg ő is, aztán ki tudja mit hoz a jövő...
2008. jún. 5. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze :) Amint kiélte magát. Nem is tudom, nehéz döntés ez.. Én is voltam ilyen helyzetben, csak nálunk nem ez volt a döntő ok. Nagyon nehéz igazából! Kettéválasztani a kettőt, eldönteni, h melyik fontosabb..

De ezt csak ő érzi, ha te megvárod, akkor elég sok esély van rá szerintem, h egyszer majd folytatjátok azt, amit abbahagytatok. Szép történet..

Szerintem beszéljétek meg, h mondjuk 1-2 még, esetleg 3, addig te is próbálj boldog lenni, viszont számolj azzal is, ha valamelyikőtök megtalálja közbe esetleg élete párját, és nem akar majd 3 év múlva szakítani az illetővel.

Benne van a pakliban, ez abszolut a sors döntése, hogyan kavarja majd a dolgokat a következő években. Mikor majd sokára mindketten szabadok lesztek megint, majd akkor! Egyébként nem baj, ha addig ő is szerez még tapasztalokat, ami ugye tudjuk mire jó, megismeri önmagát is, a szerelmet is, és sokkal több élettapasztalata lesz! És ebből kifolyólag a ti kapcsolatotokat is sokkal jobban fogja majd kezelni!

2008. jún. 5. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
1-2, vagy 3 ÉV , kimaradt :)
2008. jún. 5. 17:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretnék vele újra összejönni de már a gondolatától is rosszul vagyok hogy lehet másé lesz :( Próbálom élni az életem de nagyon rossz nélküle! Különben egy hete volt a szakítás :(
2008. jún. 5. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi is szakítottunk a b.nőmmel.De sztem a felmelegítet kapcs nem biztos h ugyan olyan lesz.én is össze jönnék a régu b.nőmmel dehát...sors kezében vagyunk mind :)
2008. jún. 5. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:

hat azert lehet tipustol is fugg, de ha srac mondja h kiakarja szorakozni magat az eltarthat 10 evig is:)) de ha csaj mondja, szerintem csak jar a szaja, ket pasi utan futna vissza hozzad, mikor meglatja mennyire atvernek a mucsok ferfiak)(tisztelet a kivetel:D)esetleg probald meg feltekennye tenni, ha tudja h futsz utana s teged akarmikor megkaphat lehet azert veszi olyan konnyen...de ne vidd tulzasba se am!

s lehet eszbe kap s rajon...habar meg kene kicsit erjen az esze...16 evesen nem nagyon gondolsz komoly kapcsolatra...sok sikert

2008. jún. 6. 23:59
 7/7 anonim ***** válasza:

ugyancsak en..utolso hozzaszolo: ami anyudat illeti..en is pont 16 evesen szakitottam az eletem legnagyobb szerelmevel mert qaz anyja egy dilis volt, es nem engedte h jarjunk..ugyh tudom mit erzel..szerintem csillapitsd le anyudat mielott tonkretenne megjobban a dolgokat,s magyarazd el neki h biztos o is volt fiatala, s hagyja h eld nyugodtan az eleted,s tartsa tiszteletben a donteseid, megha lehet nem is tetszik neki a csaj.

De ha szeretitek egymast NE adjatok fel amiatt...en feladtam...s azota huztuk vagy 5 evig neha titokban...nagyon tonkre tud tenni egy olyansmi

2008. jún. 7. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!