Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymáséi leszünk még valaha?
Persze :) Amint kiélte magát. Nem is tudom, nehéz döntés ez.. Én is voltam ilyen helyzetben, csak nálunk nem ez volt a döntő ok. Nagyon nehéz igazából! Kettéválasztani a kettőt, eldönteni, h melyik fontosabb..
De ezt csak ő érzi, ha te megvárod, akkor elég sok esély van rá szerintem, h egyszer majd folytatjátok azt, amit abbahagytatok. Szép történet..
Szerintem beszéljétek meg, h mondjuk 1-2 még, esetleg 3, addig te is próbálj boldog lenni, viszont számolj azzal is, ha valamelyikőtök megtalálja közbe esetleg élete párját, és nem akar majd 3 év múlva szakítani az illetővel.
Benne van a pakliban, ez abszolut a sors döntése, hogyan kavarja majd a dolgokat a következő években. Mikor majd sokára mindketten szabadok lesztek megint, majd akkor! Egyébként nem baj, ha addig ő is szerez még tapasztalokat, ami ugye tudjuk mire jó, megismeri önmagát is, a szerelmet is, és sokkal több élettapasztalata lesz! És ebből kifolyólag a ti kapcsolatotokat is sokkal jobban fogja majd kezelni!
hat azert lehet tipustol is fugg, de ha srac mondja h kiakarja szorakozni magat az eltarthat 10 evig is:)) de ha csaj mondja, szerintem csak jar a szaja, ket pasi utan futna vissza hozzad, mikor meglatja mennyire atvernek a mucsok ferfiak)(tisztelet a kivetel:D)esetleg probald meg feltekennye tenni, ha tudja h futsz utana s teged akarmikor megkaphat lehet azert veszi olyan konnyen...de ne vidd tulzasba se am!
s lehet eszbe kap s rajon...habar meg kene kicsit erjen az esze...16 evesen nem nagyon gondolsz komoly kapcsolatra...sok sikert
ugyancsak en..utolso hozzaszolo: ami anyudat illeti..en is pont 16 evesen szakitottam az eletem legnagyobb szerelmevel mert qaz anyja egy dilis volt, es nem engedte h jarjunk..ugyh tudom mit erzel..szerintem csillapitsd le anyudat mielott tonkretenne megjobban a dolgokat,s magyarazd el neki h biztos o is volt fiatala, s hagyja h eld nyugodtan az eleted,s tartsa tiszteletben a donteseid, megha lehet nem is tetszik neki a csaj.
De ha szeretitek egymast NE adjatok fel amiatt...en feladtam...s azota huztuk vagy 5 evig neha titokban...nagyon tonkre tud tenni egy olyansmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!