Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen egy párkapcsolatban mit lehet csinálni és mit nem?
Biztos hogy rád fog menni szexuálisan, szerintem 13-4 évesen az ember, főleg a fiúk már agyalnak a szexen. 18.. az már pláne. A lényeg hogy semmiképp ne engedd neki ha te nem akarod!!! NE hagyd magad befűzni, meg rádumálni. 20 és 24 éves ember az oké, de 14 18 :/ az tényleg kicsit hard. Pont olyan 4 év van köztetek ami jellemfejlődés szempontjából rendkívül meghatározó.
Eleve, te most kezded a középiskolát, ő meg gondolom már talán végzett is. Nem túl nyerő kombináció.
Vagy hagyod neki 1-2 hónap után hogy megdugjon, vagy szakítani fog veled, előbb-utóbb, mert nem teheti meg. Persze ha valami istenbárányáról van szó, akkor a házasságig nem fog lépni :) de olyat nem sokat látni manapság.
Egyébként meg, legikább beszélgetni, sétálgatni, elmenni eseményekre, kiállításokra, koncertekre, túrázni, közösen sportolni, filmezni, akármit, számtalan dolog van amit lehet együtt csinálni, és ha ezzel a sráccal jól kijönnétek nem lenne ez kérdés. Én a kapcsolatom elején hajnali 4ig beszélgettem a barátnőmmel a házuk előtt az autóban pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!