Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha nevetés közben nyikkanó hangot adok ki néha?
Figyelt kérdés
Nyíkk! vagy Híkk!-nek hangzik :D#nyíkk #híkk #KAPUCSENGŐAZÉRTVANHOGYHASZNÁLD
2013. febr. 13. 02:16
2/24 anonim válasza:
Aha.
Jó,hogy te tudsz most nevetni :)
3/24 A kérdező kommentje:
Ilyenkor átjár a GYIK szelleme :D Ma nem volt rossz a felhozatal kérdésekben :D
2013. febr. 13. 02:18
4/24 anonim válasza:
2 dolog végtelen az univerzum és az emberi hülyeség bár az előbbiben nem vagyok biztos.
5/24 Pretty Ballerina válasza:
Aham. Velem is előfordult ma itt. :D
6/24 anonim válasza:
Hát ezen a vastagbajszún én is kiakadtam basszus, főleg mikor valaki válaszolt arra amit én írtam... xD :)
7/24 anonim válasza:
Ja kedves kérdező :) Egyébként tegnap hiányoltalak hogy nem reagáltál a kérdésemre és a képre :D
8/24 anonim válasza:
egyik högly ismerösöm még röfög is nevetés közben... viccen kivül komoylan "krhhf khhhfff" meg ilyen hangokat ad ki. :D
Mondjuk votlak ma jo kérdések tényleg mondjuk annak örülhetünk hogy mi nem kereültünk most "címlapra" mert pár hete Foleyt és Csefyt is elövették... És CaM is lóg még nekem egy jo bukszával :D
9/24 anonim válasza:
Múltkor hallottam egy teszkós beszélgetést 2 árufeltöltő között:
"Mi az már, hogy felpróbálják a bugyit és visszateszik? Ráadásul nők..."
Én meg kiszóltam a fülkéből, hogy:
"Mér ki a f*szom próbálna más bugyit?"
10/24 anonim válasza:
Nőnél normális. De nálam, férfinál... Velem is előfordul és olyankor elsüllyedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!