Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ez így normális?
Figyelt kérdés
A barátommal öt hónapja járunk, sose veszekszünk, ha nincs velem hiányzik, szeretem, ő is imád. A szex is tökéletes, így mondhatjuk minden a helyén van. Pár hete viszont, felbukkant 1 srác, akibe 5 évig szerelmes voltam. Összehaverkodtunk és részegen elcsattant egy csók is. Megbántam és rosszul is éreztem magam, hogy a párom ott van és így megtörtént, de egyben jól is, mert alig akartam elhinni h ezt az a srác adta, akibe bele voltam esve. Most is birom persze, de én csak haverként akarom őt. De ha vele vagyok másképp látom, állandóan lesem mikor kapok üzenetet tőle. Az utcán is nézem, hátha összefutunk. Ő neki kellek, de nem osztozik rajtam. Azt akarja cseréljem le rá a barátomat. Ez eszemben sincs. A párommal nagyon jó a szex, kiegészítjük egymást az ágyban. A jóindulata és a kedvessége miatt pedig egyenesen imádom! Mégsem érzem azt a nagy szerelmet, meg azt a furcsa kellemes érzést mint az elején. A másik srác iránt teljesen máshogy érzek. Az ő személyisége közelebb áll az enyémhez. Lényeg h mind2jükbe van valami, ami a másikba nincs meg és nekem mindketten kellenek, de ez lehetetlen. Lehetséges hogy két fiút szeretek? Vagy mindkettő vagy egyik sem. Nem tudok választani, mindkettőjüket másért szeretem! Fordult már valamelyikőtökkel ilyen elő? Egy fiatal lány...2013. febr. 12. 15:55
1/7 Osynho válasza:
"Egy fiatal lány..."
Na ez az...
2/7 A kérdező kommentje:
21/L. Most így jó?
2013. febr. 12. 16:06
3/7 anonim válasza:
Nem, nem szereted mindkettőt, csak az egyik új és még elérhetetlen, a másik megszerzett és biztos pont, ezért érzed úgy hogy az új az a "húha", a régi meg langyosabb. De minden új kapcsolat elején létrejön a nagyobb rajongás, majd a későbbiekben langyosabb lángon égnek az érzések.
Viszont ha a barátod kell neked, akkor hagyd a másik pasit. Már pedig azt írtad...
4/7 anonim válasza:
szakítsatok, légy szingli, nem lesznek ilyen problémáid.
5/7 A kérdező kommentje:
nem akarok szakítani,nekem kell valaki, akit szerethetek, aki odabujik :D
2013. febr. 12. 16:44
7/7 anonim válasza:
valld be a párodnak hogy megcsaltad aztán majd megoldja a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!