Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre?

Figyelt kérdés
örökre hisztek ebben a szóban,a mai világban..
2013. febr. 13. 00:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerettem volna de tegnap ért véget az az ominózus ígéretes kapcsolat amitől örökkét reméltem. Szóval sajnos nem hiszem, hogy ez létezik. Szüleim, nagyszüleim korában még volt ilyen. Ma nincs. Ma már a bolti tej is tartósabb mint a párkapcsolatok az emberek úgy váltogatják a párjukat mint más az alsógatyáját. Mintha használt zsepi lenne, eldobjuk.
2013. febr. 13. 08:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves 11 -es.

A nagyszüleink korában persze, hogy volt örökre.:D

Összeadták őket a párnak nem sok beleszólása volt.

Legyetek boldogok, oszt csókolom, ott nem volt variálás :D

Persze, ettől függetlenül nyilván voltak boldog párok is!

Hány magyar népdalban is fellelhető ez. (?)

http://www.youtube.com/watch?v=dzGH7XjAg6s

2013. febr. 13. 10:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem erre gondoltam. Az én nagyszüleim és a szüleim 100%-ig szerelemből házasodtak. A szülőknek semmi beleszólása nem volt. Az amiről te beszélsz jóval előttük volt!!

De biztosra veszem, hogy akkoriban is voltak olyanok akik nem fogadták el a szülői ukázt és a maguk feje után mentek akár kitagadás árán is. Én ezekre az örök kapcsolatokra gondolok, nem azokra ahol "muszáj" volt együttmaradni. Bár nagyanyám idejében sem lehetett válogatni és otthagyni csapot papot ha nem tetszett de ők szerelemből házasodtak és az idők folyamán a kötődésük csak erősödött. Akkoriban sem volt könnyű a nők, a családok helyzete de együtt mindent megoldottak. Ma ezt nagyon ritkán látom. Már maga az, hogy megoldás sokaknak nem ér meg erőfeszítést inkább máshol keresik a boldogságot.

2013. febr. 13. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!