Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre?
Figyelt kérdés
örökre hisztek ebben a szóban,a mai világban..2013. febr. 13. 00:50
2/13 anonim válasza:
Miután az emberi elme képtelen felfogni azt, ami nem véges, így mit is lehet erre válaszolni?
3/13 anonim válasza:
A svájci frank hitel örökre szól.
4/13 Pretty Ballerina válasza:
Hiszem, hogy létezik ez a szó. És lám, be is bizonyosodott, hiszen most is látom itt leírva. Tehát bizton állíthatom, létezik ez a szó! Ti is láttátok, nem csak én! Nem tagadhatjátok le!
6/13 anonim válasza:
Örökre lúzer maradok, sálálá!
Örök életben nyöghetem a szüleim adósságát, sálálá!
Ezekben a formákban hiszek benne.
7/13 anonim válasza:
Tudjátok mi az ami végtelen?
A szeretetem egy lány iránt.
Úgyhogy én hiszek benne. Örökre. :)
8/13 Pretty Ballerina válasza:
Láttam! Megint megjelent a szó!
Ti is hisztek benne, hogy le lett írva előttem, ugye?
Megjelent...
9/13 anonim válasza:
Szerintem örökre csak az marad meg ami már elmúlt...úgy értem pl: "Örökre szép/nem szép emlék marad", de ami már elmúlt azt örökké magaddal viszed :) A jövőre nem lehet ezt mondani.
10/13 anonim válasza:
Hát amennyiben úgy értve hogy a halálunkig úgy lehetséges. Másképp értelmetlen mert mi az hogy örökre amíg a Föld el nem pusztul vagy még azon is túl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!