Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csak rágóval merek csókolózni, mert félek, hogy büdös a szám?
Figyelt kérdés
Minden nap veszek egy csomag rágót,és az estére elfogy,mert egy suliba járunk a barátommal,így bármikor találkozhatunk.Rágó nélkül még soha nem csókolóztam senkivel.Minden reggel mosok fogat!2013. febr. 12. 22:04
11/18 anonim válasza:
Minden reggel, még mielőtt bármit is ennél, tisztítsd meg a nyelvedet (vannak erre spéci fogkefék, vagy pedig egy felfelé fordított kiskanál is jó). A nyelven lévő lepedék nagyon gyakori oka a kellemetlen szájszagnak!
12/18 anonim válasza:
*helyesen: lefelé fordított kiskanál, tehát a domború rész legyen felül
13/18 anonim válasza:
#11-est kiegészíteném annyival, hogy túlságosan ne told hátra a kanalat, mert könnyen tisztogathatsz utána mást is az előtted lévő tárgyakról...
14/18 anonim válasza:
Azért, mert vagy rágozol, vagy csokolozol. A kettö együtt undorito!!!!!!!! Nagyon igénytelen. Tudod, a rágo ugy felszedi a foglepedéket, stb. Nos ezt tartogatod a szádban csokolozás közben és kinálod a partnerednek. Ennél talán az is gusztusosabb, ha a használt tamponodat dugod a partnered szájába. Érted már, hogy miért vagy idiota? ( Tényleg nem bántásként irtam, de ez felháborito igénytelenség.)
15/18 anonim válasza:
napi 1 csomag... lehet ennél többet kéne "enned" belőle, de rá van írva, hogy túl sok fogyasztása nem ajánlott...
amúgy meg nyelvet én fogkefével szoktam a sörtékkel mosni, amire még fogkrémet is teszek, persze oda nem kell sok.
16/18 anonim válasza:
gyomorfekélyed lesz...mehetsz majd műtétre a sok rágó miatt
17/18 anonim válasza:
Napi 1 rágó? :O de gazdag vagy.
Nem fosol miatta? :D
#13 én már próbáltam magam úgy hányatni(mert rosszul voltam), de nem sikerült, hiába tartottam akár ott az ujjam :D
Ezt meg most találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!