Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez irántam valamit? Lehet ebből több?
Én megértelek, gondolom fiatalok vagytok????
Nem írtad a korotokat. Én azt gondolom, hogy saját magaddal szemben kellene igényesebbnek lenned, vagyis erről a helyzetről csakis Te tehetsz. Nagyon önzőnek és naivnak tünsz, nem gondolsz a régi párodra, és elhiszed, hogy a másik szeret..........
Ha az új fiúnak te lennél az igazi, akkor ő sem engedte volna, hogy a régivel is együtt legyél+nem csalt volna meg.........kutyából nem lesz szalonna!!!
Szerintem dobd mind a kettő, amíg jól kitudsz szállni a dologból. Mindenki babájának tünsz, mégha te nem is gondolod, továbbá tuti, hogy mások is tudnak róla, ezt nem lehet eltitkólni, a kivülállók látják, hidd el.
Tartsd magad többre ennél, mindhogy ilyen kapcsolatokba bonyolodsz!!!!!!!!
Dobd mind a kettőt és legyél egyedül, indulhatsz új lappal, bármelyiket is válaszod vagy nem utánna.
Egy kalappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!