Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mit akarhat tőlem?
23 éves lány vagyok és van egy párkapcsolatom ami elég hanyatló fázisban van, gyakorlatilag hónapok óta örlődünk, hogy mi legyen velünk. Mindegysi, nem ez a lényeg. A munkahelyemen pár hete új srác érkezett és az első perctől kezdve mintha valami szikra keletkezett volna kettőnk között. Én megpróbáltam nem foglalkozni vele, mivel barátom van, még akkor is ha nem is biztos, hogy sokáig együtt leszünk, de gerinc van bennem, mig el nem dől mi lesz velünk, nem kezdek ki mással. Az új kollega viszont rendszeresen kereste a társaságomat, bókolgatott, vicces megjegyzéseket tett, hogy átkérhetném magam a másik műszakba jövőhétre is, hogy együtt legyünk. Ez ment egy 2 hétig kb, mikor elmondtam neki, hogy tulajdonképpen nem tudom mit akar, de nekem van barátom. Teljesen lesokkolódott, hideg zuhanyként érte és azon a napon már elég hűvös is volt. Jött a hétvége és tegnap újra találkoztunk. Mintha mi se történt volna jött oda, mosolygott, viccelődött és félreérthetetlen mondatokat mondott avval kapcsolatban, hogy elvinne valahova hétvégén. Csak pislogtam rá. Nem értem. Borzasztó amúgy mert megkedveltem, bejön rendesen, biztos igent mondanék neki a találkozóra, de barátom van. Még.
Miért teper igy? Ő nem tudja, hogy hanyatlóban van a kapcsolatom, csak hogy évek óta tart. De mégse adja fel.
Bocsi ha a hosszú lett, csak nagyon kiváncsi lennék a véleményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!