Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy lány facen, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány facen, van ilyenkor esély?

Figyelt kérdés

Van egy leszbikus lányzó aki tetszik nekem és bejelöltem facen.Ő rám írt,h ki vagyok.Én bemutatkoztam és vissza írtam neki,h azért jelöltem,mert tetszenek a képei semi egyéb.ő vissza írt h ja ok. :) nagyon tetszik a stílusa,igényes,ő is szereti az állatokat,jó a kisugárzása,jó fejnek tünik.

érdekelne,h mit írhatnék neki,h ne tünjön nyomulásnak.

ő inkább egy társaságibb típusnak tünik én meg zárkózottabb vagyok inkább.

lehet,h esetleg én is tetszem neki azért kérdezett vissza?!

akinek van tapasztalat az írjon!

köszönöm!

21/l

2013. febr. 12. 12:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Te érdeklődtél én csak segítettem... :)

Am meg miért lenne fura a mai világban?? :OO

2013. máj. 12. 23:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Számomra nem megszokott, ha egy ismeretlen csak úgy like-olja a képeimet. Ízlések és pofonok. :)
2013. máj. 12. 23:25
 13/14 A kérdező kommentje:
én csak ötletet adtam hisz Te szeretnéd megismerni azt aki számodra szinte teljesen ismeretlen,nem?
2013. máj. 13. 00:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Jól van, meg is köszöntem. Én meg leírtam erről a véleményem. :)
2013. máj. 13. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!