Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről? (párkapcsolat 17/L 27/F)
Előre is köszi a válaszokat!
17/L
Nem ítélem el, inkább nem értem, hogy egy 27 éves férfi mit lát, mit tud kezdeni egy 17 (kis)lánnyal.
A lány középiskolás, egy 27 éves férfi pedig több éve dolgozhat, önellátó, általában külön él... Az ő egzisztenciájával és egy önmagát még kereső, bizonytalan, tapasztalatlan lánnyal nem hiszem, hogy örök életű lehetne a szerelem. Sajnos az a tapasztalatom, hogy az a majd' 30 éves férfi, akinek tervei között szerepel család, nősülés nem "fruskákkal"(és ezt nem bántásnak szánom) kezd. De az aki szeret vadászgatni, frissíteni annak pont jó ez a kor, mert nincs házassági, gyerekvállalási vágy még jó pár évig, lehet vele szórakozni járni. Illetve a legtöbb férfinak kínos is lenne felvállalni egy ilyen fiatal lányt mások előtt.
Beletápláltam, hogy nagyon érett korához képest a kérdező, de akkor se. A fent leírtak miatt.
Egyetértek azzal, aki azt mondja, nem tudja mit lát egy 27 éves egy 17 éves kislányban.
A párom huga pont ekkora, a korához képest nagyon is érett, komoly lány, de azért nem tudnám elképzelni még egy párom (23) korú férfival sem, nemhogy egy 27 évessel.
Külön problémák, más érdeklődés...a férfi jobb esetben már dolgozik, a lány még iskolás...
23-33 valóban szimpatikusabb
Nem megerősítésre vágyok, csak kíváncsi voltam, hogy számomra ismeretlen emberek hogyan állnak ehhez a témához. Azért az elég komoly, hogy a koromból és a kérdésemből következtetve egyből lefruskáz valaki.
Ami azt illeti, a környezetemben mindenki örül annak, hogy együtt vagyunk.
"Külön problémák, más érdeklődés...a férfi jobb esetben már dolgozik, a lány még iskolás..."
Talán a hasonló problémák miatt olyan szoros a kapcsolatunk. A családunk eléggé hasonlósorsú, így a másik problémáját áttudjuk érezni.
A barátom még egyébként suliba jár, most készül a második diplomájára.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!