Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire népszerűtlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Victoria94 kérdése:

Miért ennyire népszerűtlenek a normál magasságú vagy kicsit magasabb nők, mitől tartjátok vonzóbbnak az alacsony nőket?

Figyelt kérdés
egyre csak azt látom hogy minden férfi szétkapkodja az alacsony nőket...én sem vagyok egy kis alkat (172cm)ezért elég régóta foglalkoztat a kérdés.persze kivételek vannak csak egyre ritkábban.normális válaszokat légyszi.köszönöm 19/L

2013. febr. 11. 20:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A nagyon alacsony csajok inkább taszítóak, de nálam is inkább a 155-165cm körüli lányok jönnek be leginkább, de azért szerintem ez is csak azért van, mert 165cm magas srác vagyok. Amúgy tetszett már 172-175cm körüli lány is és én is tetszettem már egy 172cm magas lánynak, de valahogy zavart a magasság és nem jöttem végül össze a lánnyal. Mondjuk azóta már megbántam és fáj is, hogy a lány miattam volt szomorú, én hülye többet enm fogok egy lányt a magasság miatta elutasítani az fix.
2013. febr. 12. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!