Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Victoria94 kérdése:
Miért ennyire népszerűtlenek a normál magasságú vagy
kicsit magasabb nők, mitől tartjátok vonzóbbnak az
alacsony nőket?
Engem csak az érdekel, hogy nálam alacsonyabb legyen egy fél fejjel, annál magasabb ne legyen. 183 cm vagyok.
Frusztrál, ha egy nő magasabb nálam. Mármint olyan nő, akivel kapcsolatban vagyok, egyébként nem érdekel :D
2013. febr. 11. 20:40
Nem értem miért általánosítasz.
170cm magas vagyok és elég népszerű. 25N
2013. febr. 11. 20:42
Én 182 cm. magas vagyok. A barátnőm a hónom alatt elfér. Neki homlok egyenest ellenkező a véleménye.
Őneki az a baja, hogy alacsony.
Akkor most mi van?
2013. febr. 11. 20:42
Én férfiként a magam 166 cm-es mélységével csak plátói szerelmet táplálhatok az olyan kellemes magasságú lányok iránt, mint amilyen te is vagy. Legutolsó barátnőm is 160 centis volt, de ha úgy adódna, hogy magasabb hölgy érdeklődne irántam nem utasítanám vissza! :) 23F
2013. febr. 11. 20:45
Én 186 centi vagyok és az előző barátnőm 160 centi volt, eléggé zavart a kis termete.. legtöbbször úgy csókolóztunk hogy felállt egy lépcsőfokra, meg ugyebár eléggé zavart az is hogy nem tudja átölelni a nyakam. Én kifejezetten szeretem ha egy lány 170 feletti, de persze nem ez a legfontosabb szempont. 19/F
2013. febr. 11. 20:52
Én 172 vagyok, a párom ugyanilyen magas kb. A magasságom ellenére sosem volt gondom a párszerzéssel, akinek nem kellettem, az nem a magasságom miatt volt gondolom. 22/L
2013. febr. 11. 20:53
Nem hiszem, hogy nálam valakinél pont a magassága vagy alacsonysága lenne mérvadó. Sőt ki van zárva.
De én mint pasi meg azt látom, hogy még a 152 centis hölgy is csak 180+-os fazonokkal hajlandó szóba állni. És ezt még a tűsarokkal se lehet kidumálni ...
2013. febr. 11. 20:59
Egyetlen fiúról tudok a környezetemben, akit ez zavart, de ő kifejezetten alacsony termetű volt, hát valamennyire megértem :). Ha valakit ilyesmi zavar, az inkább személyiségbeli dolgokra vezethető szerintem vissza, mert ha valaki valóban férfi, akkor tudja, hogy attól nem fog kevesebbet érni, ha alacsonyabb a barátnőjénél. Amúgy 175 szerintem nem is kifejezetten magas, én is annyi vagyok, átlagos. Különben magam is élek-halok a szép hosszú lábakért, szóval fel a fejjel, semmi gond nincs. 25/F
2013. febr. 11. 21:39
172 cm vagyok, és nekem eddig nem volt problémám a magasság miatt egy fiúval sem. Sőt olyannal sem, aki egy magas volt velem.
18L
2013. febr. 11. 22:05
te mondod, hogy magas vagy a 172 centiddel? én 178 centi vagyok, de láttam már nálam magasabb lányokat is :D (egyébként engem is frusztrál a magasságom)
2013. febr. 11. 23:39
Kapcsolódó kérdések: