Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most vajon teljesen véletlen volt?
Figyelt kérdés
Még múlt héten történt, hogy az egyik órán odaszólt az egyik tanár annak a fiúnak, aki tetszik nekem, hogy "ha lenne barátnőd, ez nem tetszene neki" (vagyis valami ilyesmit). Én a másik padsorban ültem, és ekkor pont rájuk néztem, mert ott ült mellette a haverja is. Amikor odanéztem, ez a barát olyan "sejtelmesen" nézett rám, picit mosolygott is, mintha mondani akart volna valamit.. Lehet amiatt, hogy a tanár szóbahozta, hogy ha a fiúnak lenne barátnője (pedig nincs is) és emiatt nézett a haverja annyira, vagy csak pusztán véletlenül nézett rám? A tanár a másik oldalon volt, és rögtön, szinte reflexből rám nézett, miután kimondta azt a mondatot a tanár. A fiú, aki tetszik, meg lesütötte a fejét.2013. febr. 11. 19:10
2/2 anonim válasza:
Szerintem szimplán csak túlkomplikálod a dolgot, mindenbe belelátssz olyanokat, amik nincsenek is... persze, majd pont a tanárt fogja érdekelni h annak a gyereknek ki tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!