Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szóval 15 vagyok és biszex. Beleszerettem egy lányba, aki leszbi.
Hajaj furcsa egy eset vagy.De ilyen a szerelem.
Csókold meg,vagy könyörögj neki egy alkalomért
5-ös: Miért, te 15 évesen nem tudtad még, hogy melyik nemhez vonzódsz? Csak miután lefeküdtél valakivel, azután döbbentél rá?
Gondolkodj már kicsit...
.... Kata köszönöm, látom te megérted min megyek kersztül!
:(
Vagy sokat beszélgetsz vele,és jársz el.Hogy valamennyire kötődjön hozzád.
Vagy megpróbálod elfelejteni
Leszbikus vagyok, szóval áttudom érezni a helyzetet nagyrészt.
Mondjuk azt tapasztalom ismerőseim körében, hogy a legtöbb leszbikus lány elkerüli inkább a biszexeket, ha párkapcsolatról lenne szó. Ez azért van, mert tartanak tőle, hogy egy idő után a partner igényelne egy férfit is és megunná a kapcsolatot... Legalábbis nekem ilyesmiket mesélnek.
Én személy szerint nem diszkriminálnék ez alapján, bár azért tényleg van valami apró kis félsz bennem is...
Jajj, erre a "biszexek hiányolják a f@szt" témára muszáj egyszer leírnom a véleményem... A heteró kapcsolatok is tönkremennek, és ugyanúgy megunhatja az egyik a másikat, szóval ez szerintem elég nagy hülyeség, de tudom, hogy nem az előző válaszoló találta ki, csak eszembe juttatta.
Na de a lényeg, hogy én tényleg nem akarom még jobban letörni a kedved, de szerintem ez lerázó duma volt... hogy próbáld ki fiúval. Mert nem akar megbántani, de nem is akarna veled lenni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!