Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még egy szexi fehérnemű sem érdekli?
Figyelt kérdés
Gondoltam meglepem a páromat. Kint volt egy hétig síelni. Haza jött, vártam azért 2 napot, mert tudom, hogy ilyenkor mindig pihenni szokott a fáradtságtól. Aztán mikor egyik este átjött, befeküdt az ágyba, bekapcsolta a tv-t, én pedig megjelentem egy nagyon szexi fehérnemű szettben, (ami nem mellesleg elég drága is volt), csak nézett, aztán megkérdezte mi a sz.ar ez. Én pedig haza zavartam, hogy mit henyél, miért nem tetszik neki soha semmi. És miért nem foglalkozik velem, csak a haverjaival.2013. febr. 11. 12:20
11/25 anonim válasza:
Csak nézz magadba: neked, mint nőnek, nem megalázó ez?
12/25 anonim válasza:
Nem a haverok tehetnek róla, hidd el.
13/25 A kérdező kommentje:
Az volt eléggé. Ezért is zavartam el akkor. De nem értem, hogy ha már nem akar semmit, miért nem szakít? Mert nálam múltkor már eljött ez a pont.
2013. febr. 11. 12:33
14/25 anonim válasza:
Jó nálad, kaja, pia meg fűtenek, tvzget... mint 40 év házasság után.
15/25 A kérdező kommentje:
Az fáj a legjobban, hogy inkább a haverokkal van, piálnak, bulizik nélkülem, és mindez azóta, mióta ezekkel van.
2013. febr. 11. 12:36
16/25 anonim válasza:
Mi a kérdés? Nem egyértelmű, hogy lapátra kell tenni? Menjen a haverjaival, ha ők a fontosabbak. te meg keress valakit, aki szeret és figyel rád. Ennyi! ezen nincs mit cifrázni ...
17/25 anonim válasza:
Azért nem szakít veled, mert addig is van neki ingyen lyuk, amibe beleüríthet, ha épp van kedve. Kevésbé fárasztó/költséghatékonyabb megoldás mint felszedni valakit a diszkóban.
18/25 anonim válasza:
Az én nőm az utóbbi időben többször jelenik meg izgató fehérneműkben, mióta én egyszer megemlítettem, hogy szexinek tartom.
Volt olyan, hogy majd letéptem a fogaimmal róla, pedig aznap olyan fáradt voltam, hogy csak aludni akartam. Végül többórás szeretkezés lett belőle.
Szerintem ez a jó férfi hozzáállás a témához. A barátod nem érdemel meg téged, szerintem dobd ki. Ő már megcsalt a barátaival téged.
28F
19/25 anonim válasza:
A barátod egy puhap*cs vagy látens meleg. Mi egyszer egy vidéki buliból jöttünk haza párommal, reggel 9-re értünk haza. Párom már az előszobában finoman közölte, hogy ne haragudjak, de most 100% felejtős a szex, mert részeg és hulla fáradt. De amikor levetkőztem és meglátta rajtam a fehérneműszettet, azonnal bedobott az ágyba. Erre viccesen megkérdeztem, hogy mintha azt mondtad volna, hogy hulla vagy... erre ő: lesz*rom, mint mondtam és most csönd. Ez a normális, potens férfi reakciója. Bocsi.
20/25 winR válasza:
És miért nem veled ment síelni? Szerintem itt kezdődött a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!