Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal nem értünk egyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal nem értünk egyet a szülőkkel kapcsolatos dolgokban, ti hogyan gondolkoztok az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, ti mit gondoltok az alábbi kérdésekről? Megvan az értékrendem és a szerint fogok cselekedni, egyszerűen kíváncsi vagyok merre tart a világ...

Beteg szüleitekről gondoskodnátok?

Hányszor utaztok haza a szüleitekhez egy hónapban?

Szerintetek a gyerek dolga a szülők szórakoztatása?

Nagybevásárlások alkalmával havi egyszer például illik neki(k) segíteni, hogy ne ők cipekedjenek?

Milyen gyakran jönnek(/jöhetnek?!) hozzátok a szülők látogatóba?

Mit tennétek, ha a párotok zavarban érzi magát, ha jönnek a szülők és látod, hogy kezd befordulni és depis lenni?

köszi a válaszaitokat! Sokat segítene, ha normálisan válaszolnátok... És kérlek ne tizenéves tinik írjanak. Köszönettel.......

2013. febr. 11. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, most olvasom a kiegészítéseket. Sajnálom a párodat! Messze lakik a családja, biztos magányosnak érzi magát és ez még jobban eszébe jut, mikor látja, hogy te viszont nap mint nap találkozhatsz a szüleiddel.

Csak a barátok vannak neki a család helyett, most ők pótolják a családját, te meg ebben korlátozod. Igaz, hogy elég gyerekes tőle, hogy azzal zsarol, hogy akkor a szüleid se jöjjenek olyan gyakran, ha a barátai sem jöhetnek, de csak így akarja éreztetni veled, hogy milyen nehéz a helyzete. Mi az, hogy nem mehetnek a barátok hozzátok amikor akarnak? Ne legyél ennyire önző!

2013. febr. 11. 10:06
 12/14 A kérdező kommentje:
cseppet sem vagyok önző, a barátok fél napokat szoktak itt lenni és olyan fogadtatásban három fogásos kajában van részük, mint a szülőknek sem. ez kicsit zavaró számomra. hogy kinyalja a valagukat a szülők meg még nem is jártak ott, ahol lassan másfél éve lakunk!
2013. febr. 11. 10:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a legésszerűbb, ha a párod elfogadná, hogy neked fontos a családod és ők is nyugodtan elmehetnének hozzátok bármikor, meg te is elfogadnád, hogy a párodnak fontosak a barátai is ők is elmehetnének bármikor. Csak azért ne éjjel-nappal ott legyenek, mert az meg a magánéletetek rovására megy, egy olyan kapcsolatban, ahol már együtt élünk valakivel, vagy házasok vagyunk, mi vagyunk a legszűkebb család. Az lenne a normális, ha ez a legszűkebb család az első és ezt követik a szülők, testvérek, barátok.
2013. febr. 11. 10:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Én nem értem, miért baj a barátok megvendégelése. Nálunk is sokkal gyakrabban járnak a barátaink, mert ők a városban laknak, a szülők meg messze. Soha nem volt ebből probléma.

Mondjuk mi nem is szoktunk nagy traktát csinálni se barátoknak, se szülőknek. Hatalmas a vendégjárás, majdnem minden nap van valaki nálunk, szép is lenne, ha mindenkinek háromfogásos kaját csinálnánk :D

Szerintem a gyereknek igenis feladata, hogy segítse a szüleit, amiben tudja. És amiben kell. A bevásárlást pl. nem értem, az én szüleim beülnek az autóba, elmennek a teszkóba, a kocsival kitolják a cuccot, onnan csak be kell pakolni a csomagtartóba, egyedül otthon kell bevinni a házba, de az meg vagy 10 méter.. persze ha nincs kocsi, akkor más tészta..

2013. febr. 11. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!