Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal nem értünk egyet a szülőkkel kapcsolatos dolgokban, ti hogyan gondolkoztok az alábbiakról?
Arra lennék kíváncsi, ti mit gondoltok az alábbi kérdésekről? Megvan az értékrendem és a szerint fogok cselekedni, egyszerűen kíváncsi vagyok merre tart a világ...
Beteg szüleitekről gondoskodnátok?
Hányszor utaztok haza a szüleitekhez egy hónapban?
Szerintetek a gyerek dolga a szülők szórakoztatása?
Nagybevásárlások alkalmával havi egyszer például illik neki(k) segíteni, hogy ne ők cipekedjenek?
Milyen gyakran jönnek(/jöhetnek?!) hozzátok a szülők látogatóba?
Mit tennétek, ha a párotok zavarban érzi magát, ha jönnek a szülők és látod, hogy kezd befordulni és depis lenni?
köszi a válaszaitokat! Sokat segítene, ha normálisan válaszolnátok... És kérlek ne tizenéves tinik írjanak. Köszönettel.......
10-es vagyok, most olvasom a kiegészítéseket. Sajnálom a párodat! Messze lakik a családja, biztos magányosnak érzi magát és ez még jobban eszébe jut, mikor látja, hogy te viszont nap mint nap találkozhatsz a szüleiddel.
Csak a barátok vannak neki a család helyett, most ők pótolják a családját, te meg ebben korlátozod. Igaz, hogy elég gyerekes tőle, hogy azzal zsarol, hogy akkor a szüleid se jöjjenek olyan gyakran, ha a barátai sem jöhetnek, de csak így akarja éreztetni veled, hogy milyen nehéz a helyzete. Mi az, hogy nem mehetnek a barátok hozzátok amikor akarnak? Ne legyél ennyire önző!
Én nem értem, miért baj a barátok megvendégelése. Nálunk is sokkal gyakrabban járnak a barátaink, mert ők a városban laknak, a szülők meg messze. Soha nem volt ebből probléma.
Mondjuk mi nem is szoktunk nagy traktát csinálni se barátoknak, se szülőknek. Hatalmas a vendégjárás, majdnem minden nap van valaki nálunk, szép is lenne, ha mindenkinek háromfogásos kaját csinálnánk :D
Szerintem a gyereknek igenis feladata, hogy segítse a szüleit, amiben tudja. És amiben kell. A bevásárlást pl. nem értem, az én szüleim beülnek az autóba, elmennek a teszkóba, a kocsival kitolják a cuccot, onnan csak be kell pakolni a csomagtartóba, egyedül otthon kell bevinni a házba, de az meg vagy 10 méter.. persze ha nincs kocsi, akkor más tészta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!